SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Anja Andersen vine doar la meciuri!

Articol de - Publicat luni, 07 februarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 06 februarie 2011 19:15

Noul antrenor al Oltchimului, Anja Andersen, va face naveta între România şi Danemarca. Ea nu va veni decît la partidele de Liga Campionilor

Anja Andersen a preluat banca tehnică a Oltchimului, dar are un regim special. Daneza are stipulat în contract faptul că va pregăti echipa doar la meciurile de Liga Campionilor şi nu va rămîne la Rîmnicu Vîlcea în toate cele patru luni, perioadă pentru care a semnat cu Oltchim. De altfel, luni, imediat după meciul cu Buducnost, Anja a plecat la Copenhaga împreună cu prietena ei, Tina. Se vor întoarce abia joi, cu o zi înaintea plecării în Spania a echipei vîlcene pentru meciul cu Itxako Estella de pe 12 februarie. Andersen va ţine în tot acest timp legătura cu secunzii săi de la Oltchim, Aurelian Roşca şi Maria Torok Duca. Aceştia vor face antrenamentele după un program riguros, lăsat de chiar Anja Andersen.


Daneza ar fi vrut să rămînă în România, dar momentan nu poate. Ea are o şcoală de handbal la Copenhaga şi va trebui să meargă trei zile pe săptămînă acolo. "Am nevoie de timp la Vîlcea, dar veţi vedea o echipă care va creşte de la meci la meci. Le voi arăta jucătoarelor handbalul la un alt nivel. Vreau să-mi văd jucătoarele strălucind. Echipa are un mare potenţial şi cred că poate cîştiga Liga Campionilor", a spus Anja.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
ovidiulefter
ovidiulefter  •  07 Februarie 2011, 22:46

Nu stiu ce tactica o fi asta prin care nu pui "balonul de aur"-Cristina Neagu-sa arunce de pe 9m,cand de multe ori exact asta ne-a scos din incurcatura,si la club si la echipa nationala. Si, pentru iubitorii de statistica, hai sa o intrebam pe Cristinica daca in cariera ei de handbalista( de la copii si juniori si pana astazi) a mai fost vreun meci in care nu a marcat nici un gol!!! Oareee!

gabryel18
gabryel18  •  07 Februarie 2011, 19:32

aceasta antrenoare e doar de imagine....cum poti sa fii antrenoare si sa nu vii nici la antrenamente? nici la meciuri de campionat.......oricum s a vazut aseara ce antrenoare e......16 minute nu a dat oltchimu gol si in acest timp nu a cerut time out...noroc cu talida care ne a salvat. kovacs e tatic pe langa aia

vera7kc
vera7kc  •  07 Februarie 2011, 18:27

cati experti in handbal avem pe aici...oamenii astia nu or sa fie multumiti niciodata, fie ca antrenor e tadici, voina sau kovacs...nu aveti ce sa faceti cu timpul vostru liber decat sa atacati o legenda in ale handbalului...cine sunteti voi? ce ati reusit in viata? probabil NIMIC....noi vrem sa vedem handbal de calitate si sa avem rezultate...voi care sunteti asa indignati, ii platiti cumva salariul anjei? daca conduactorii oltchimului au fost de acord, atunci e problema lor!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează