SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM-GYOR, SÎMBĂTĂ, 6 APRILIE, ORA 18:00, ÎN DIRECT DIGISPORT 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Antrenorul lui Gyor îşi face griji înaintea semifinalei cu vîlcencele: "Oltchim e cel mai puternic adversar!"

Ambros Martin, un tehnician coleric, care gesticulează tot timpul pe margine.
Ambros Martin, un tehnician coleric, care gesticulează tot timpul pe margine.

Articol de - Publicat joi, 04 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 03 aprilie 2013 21:50

Martin Ambros, tehnicianul Gyorului, a declarat în presa maghiară că Vîlcea are jucătoare de excepţie şi că forma de moment a echipelor va decide calificarea.

Martin Ambros cunoaşte foarte bine Oltchimul. Cu Gyor nu a avut ca adversar campioana României, dar a întîlnit-o în mai multe rînduri pe cînd pregătea Itxako. În 2011, chiar a trecut la Vîlcea de campioana României, 25-22. E cel care a urgentat debarcarea Anjei Andersen.

Din 2012 a preluat pe Gyor şi e neînvins, atît în Europa, cît şi în campionatul maghiar. Partida cu Vîlcea o consideră însă, de departe, cel mai greu meci din acest sezon. "Pot spune că Oltchim este cea mai puternică echipă pe care o vom întîlni în acest sezon. La acest nivel nu putem vorbi despre favorite, doar despre echipe de mare valoare", a declarat Ambros.

El a jucat finala Ligii în 2011. Nu a avut însă cîştig de cauză. "Le-am spus fetelor că pînă acum au cîştigat cu mintea şi cu mîinile lor, însă în acest duel trebuie să joace cu inima. Sîntem pregătiţi pentru ceea ce ne aşteaptă", a spus Martin.

"Atmosfera ne va fi ostilă!"
Tehnicianul ştie că sala va fi un vulcan şi că echipa gazdă va fi frenetic încurajată. "Atmosfera ne va fi ostilă, dar asta contează mai puţin. Noi trebuie să ne gîndim la adversarul direct doar la şedinţele video, în rest misiunea noastră va fi să ne facem jocul şi să scoatem maximum atît din jocul defensiv, cît şi din cel ofensiv", a încheiat antrenorul Gyorului.

"Trebuie să ne propunem să controlăm partida şi să dăm dovadă de concentrare pe durata celor 60 de minute. Dacă vom face asta, atunci avem şanse mari de calificare" (Martin Ambros, antrenor Gyor)

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dba2497
dba2497  •  04 Aprilie 2013, 10:27

Vand bilet la Oltchim - Gyor. Pretul este cel oficial, adica 200 ron. Lasati mesaj la [email protected]

red77
red77  •  04 Aprilie 2013, 07:57

ostila putin zis !

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  04 Aprilie 2013, 01:27

Declaratii de bun-simt.....Hai Oltchim!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează