SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

Aproape în grupe » Dinamo și CSM București sînt aproape de a bifa o premieră

Marius Novanc a mai fost în grupele Cupei EHF cu HCM Constanța // Foto: sportpictures.eu
Marius Novanc a mai fost în grupele Cupei EHF cu HCM Constanța // Foto: sportpictures.eu

Articol de - Publicat luni, 23 noiembrie 2015 00:00

Dinamo și CSM București sînt foarte aproape de o premieră pentru ele: accederea în grupele Cupei EHF.

CSM București-Frigorificos Cangas (Spa) 31-24

La primul său sezon în Europa, CSM București are un parcurs excelent. A trecut de echipa austriacă Bregenz, în turul doi, iar acum are prima șansă în fața spaniolilor de la Frigorificos Cangas.

Ieri, la Chiajna, vicecampioana României a trecut cu 31-24 de echipa iberică, după ce pe parcursul jocului a avut și 10 goluri avantaj. "Ne-am relaxat pe final și le-am dat posibilitatea să se apropie. Păcat, pentru că ne-am fi dus la meciul retur și mai încrezători", a declarat Ionuț Iancu.

Portarul CSM-ului a fost MVP-ul partidei, avînd nu mai puțin de 19 intervenții extraordinare, între care și 4 aruncări de la 7 metri! "Cred că avem prima șansă. Oricum, mergem în Spania să cîștigăm, nu cu gîndul că sîntem deja calificați", a adăugat Iancu.

Milosevici 8 goluri, Marjanac 7, Humet 4, Novanc, Constantinescu, Stamate cîte 3, Simovici și Negru cîte 1 au marcat pentru CSM.

Maribor Branik (Slo)- Dinamo București 27-26

Dinamo e și ea cu un pas în grupe, după ce a pierdut la un singur gol prima manșă din turul 3 al Cupei EHF. Echipa lui Eliodor Voica putea obține un rezultat și mai bun, dar a avut în prima parte o perioadă neagră, în care gazdele au întors de la 5-8 la 15-11.

Croatul Vrankovici a fost de neoprit, punctînd de 9 ori, evoluții bune avînd și Asoltanei și Șandru, cu cîte patru goluri fiecare. Celelalte goluri ale oaspeților au fost reușite de Zulfici 3, Ragot 2, Cîmpan, Diaw, Milasevici, Mironescu, cîte 1.

Partida retur se va juca în Sala Dinamo, pe 29 noiembrie. Dacă va accede în grupele Cupei EHF, și pentru bucureșteni ar fi o premieră.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează