SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Au scăpat de Bohme! Cea mai slabă stranieră de la CSM a plecat în Ungaria

Simone Bohme a fost o prezență meteorică la București // FOTO Marius Ionescu
Simone Bohme a fost o prezență meteorică la București // FOTO Marius Ionescu

Articol de - Publicat marti, 14 martie 2017 00:00

Cea mai slabă ”stranieră” care a jucat vreodată la CSM București, în ultimii ani, va pleca în vară, transferându-se la Siofok, în Ungaria.

Simone Bohme Kristiansen, adusă în luna ianuarie de la Viborg, va părăsi campioana Europei după numai cinci luni de zile.

Adusă să o înlocuiască pe Cristina Vărzaru, accidentată, extrema dreapta daneză nu a convins în niciun meci că ar avea valoare să joace la campioana României.

Bohme abia dacă a prins câteva minute în Liga Campionilor, în cele șase partide în care a fost trecută pe foaia de joc, neadunând o repriză! A marcat un singur gol, în victoria de la București cu cea mai slabă echipă a grupei, Esbjerg, 33-25.

Nici în campionat Bohme nu a fost o concurentă pe măsură pentru Carmen Martin. Chiar și în disputele în care a jucat aproape tot meciul, iberica fiind menajată, Bohme nu a marcat mai mult de 3 goluri.

În 5 etape a marcat de 9 ori, o medie de aproape două goluri! Peste cea de la fosta sa echipă, Viborg, unde avea o medie de un gol pe meci!

Colegă cu Dedu și Perianu

Simone Bohme (25 de ani) și-a găsit echipă în Ungaria. Ea va juca la Siofok, formația pentru care recent au semnat și două componente ale naționalei României, portarul Denisa Dedu și interul Gabriela Perianu.

Siofok va fi pregătită de danezul Lars Rasmussen, fratele lui Kim Rasmussen, tehnicianul cu care CSM București a câștigat Liga Campionilor în sezonul trecut.

"Am ales Siofok pentru că e o echipă foarte bună, clubul are planuri mari, mi-aș dori să ajungem să jucăm în Liga Campionilor. În plus, campionatul Ungariei este unul dintre cele mai puternice din lume", a spus Bohme pentru pagina oficială a lui Siofok.

30.000 €a costat aducerea danezei Bohme, un transfer total ratat pentru campioana României

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
tcaciuc
tcaciuc  •  14 Martie 2017, 21:43

revin,domnule Adrian Ursescu poate faceti si un articol si despre portarul Alina Iordache care nu a parat nici o minge in nici un meci de liga campionilor, cand a fost folosita.

tcaciuc
tcaciuc  •  14 Martie 2017, 21:29

Jignitor articol la adresa unei sportive care nici nu a fost lasata joace de catre "maestrul 'Relu Rosca. Articol de toata jena, domnule ziarist !

1036048143195094
C-tin Comarzan  •  14 Martie 2017, 21:03

Si, cu tot respectul, pe ce baza faceti un asemenea articol injositor?!... unde si cind ati vazut-o jucind, casa faceti asemenea afirmatii ?!.. sau , poate, in baza a celor 5-10 minute pe care, in slaba sa pregatite, d-nul Rosca, I le-a oferit ?!... cum poate fi, cineva, etichetat, cind el/ea , nu poate sa-si desfasoare activitatea, din cauze doar de antrenor, stiute?!... de multe ori, am vrut sa va raspund la multele articole, care nu au nici o legatura cu sportul, cu fair-playul...dar, din enorma stima si deosebitul respect pe care il port stimabilului domn Ovidiu Ioanitoaia, m-am abtinut...totusi, un sfat, zic eu, prietenesc : nu mai faceti articole cantitativ...e mai bine si corect sa fie CALITATIV.... Va multumesc pentru timpul acordat..

Vezi toate comentariile (10)
Comentează