SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - SLOVENIA, AZI, ORA 15, TV TELEKOM SPORT, GSP.RO

Azi e România - Slovenia la Mondialul de handbal feminin » O jucătoare importantă a adversarelor, Barbara Lazovici, nu a venit la Mondial pentru că nu a avut cu cine să lase copilul acasă!

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2017 11:41

Interul dreapta de la naționala Sloveniei, Barbara Lazovici,  i-a anunțat pe oficialii echipei că nu poate merge la turneul final din Germania pentru că nu are cu cine să-l lase acasă pe Luka, fiul său care tocmai a început școala.

Barbara Lazovici (29 de ani) este una dintre jucătoarele importante ale Sloveniei, care joacă la nivel înalt. Ea îmbracă din 2014 tricoul campioanei Macedoniei, Vardar Skopje.

Lazovici este căsătorită cu Vuk Lazovici, pivotul care evoluează la Dunărea Călărași din acest sezon. Lazovici a jucat în play-off-ul pentru Campionatul Mondial, unde adversara de azi a României a eliminat Croația.

România - Slovenia se joacă de la ora 15, la TV Telekom Sport și liveTEXT pe gsp.ro.


Barbara și Luka Lazovici

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
onduku
onduku  •  03 Decembrie 2017, 12:32

Esti mai ros decat prevede legea, Ursescule! Pentru ce rost articolul asta? Lazovic e o jucatoare profesionista, handbalul se trateaza serios in Slovenia si oricum nu juca titulara pentru ca acolo e Ana Gros. Vezi ca astea tocmai ce au invins Franta!

1586062831474513
Stefan Munteanu  •  03 Decembrie 2017, 12:11

Unde mai poate fi urmarit meciul? Nu am abonament la Telekom.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează