SPORTURI  »  HANDBAL  »  BAIA MARE

Baia Mare îl dă în judecată pe antrenorul lui Thuringer!

Articol de - Publicat sambata, 16 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 noiembrie 2013 16:56

După meciul pierdut la Baia Mare, în etapa a 5-a a Ligii Campionilor, cu echipa sa, Thuringer HC, 19-20, antrenorul Herbert Muller a declarat pentru site-ul thueringer-allgemeine.de: "Acest meci a fost aranjat. Este clar că am fost furaţi de arbitri sloveni. Primarul mi-a spus că trebuia să bată la 10 goluri cu banii pe care i-au dat arbitrilor!"

Tehnicianul născut la Timişoara, care pregăteşte campioana Germaniei, a precizat că va face memoriu la EHF pentru ca arbitri sloveni Krstici-Ljubici să fie pedepsiţi. Nu s-a întîmplat însă asta, la federaţia europeană nefiind depus nici un memoriu.

Clubul din Baia Mare a emis ieri un comunicat prin care anunţă că-l va acţiona în judecată pe oficialul de la Thuringer.

"În urma analizării acuzaţiilor care aduc prejudicii grave de imagine echipei băimărene, conducerea HCM Baia Mare a decis să îl acţioneze în instanţă pe Herbert Müller, fără implicarea echipei Thüringer HC sau a conducerii clubului german, care nu pot fi consideraţi vinovaţi pentru ieşirile necontrolate şi negîndite ale tehnicianului echipei. Conducerea HCM Baia Mare nu va accepta aruncarea în derizoriu a renumelui echipei băimărene, avînd în vedere faptul că, atît la meciul cu Thüringer HC, cît şi la celelalte partide din Liga Campionilor sau din campionatul intern, au fost respectate toate regulile de organizare ale partidelor.

Conducerea HCM Baia Mare se dezice de acuzaţiile grave emise de antrenorul Herbert Müller şi asigură oficialii IHF, EHF, FRH, dar şi opinia publică despre principiul care stă la baza activităţii sportive derulate de clubul băimărean, care respectă întocmai şi în permanenţă principiul de fair-play", se arată în comunicatul HCM Baia Mare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
alenb
alenb  •  17 Noiembrie 2013, 18:27
Postat de glorie pe 16 Noiembrie 2013, 17:24

:))) Putea sa zica orice, dar nu asta! :)) Sincer aceasta actionare in judecata nu este anormala! Herbert, nu esti normal! Asa faceai si la Brasov. De obicei gesticulai ca un clovn, dar declaratiile de genul nu-ti erau caracteristice. Nu esti in stare sa invingi pe Hypo, nu meriti sa joci in grupele principale! Ce nu intelegi? Voiai sa te califici pe nimic? Sa fi batut Baia Mare de 2 ori?

fara 10 lovituri de la 7m, Thuringer batea lejer la Baia Mare. Dar poftim, au batut pe Hypo la 9 goluri iar hotii de la Baia Mare au ramas pe ultimul loc. S-a facut dreptate

alenb
alenb  •  17 Noiembrie 2013, 18:20
Postat de glorie pe 16 Noiembrie 2013, 17:26

Atunci HCM Baia Mare ce sa mai zica de modul de arbitraj de la Viena care i-a fost total nefavorabil? Sau formatiile romanesti care jucau tot timpul in Danemarca si erau furate? Noi am patit-o pana si in Croatia. E clar ca influenta nu e in Romania. Deci BULLSHIT!

10-1 la lovituri de la 7m? Mai fura omul dar asa ceva numai in romanica se putea intampla. Bravo Muller ca ai avut curajul sa spui adevarul!

glorie
glorie  •  16 Noiembrie 2013, 22:24
Postat de nelson_gustavo pe 16 Noiembrie 2013, 17:34

Asa un jje.g de om e Herbert Muller asta. De cand am auzit prima oara de el, de prin 2005,2006 asa, era antrenor la Nurnberg, parca, am parerea asta despre el.

Nu e un om de nimic, in realitate e de treaba si a ajutat-o mult pe Melinda in Germania. Dar cand se enerveaza la handbal o ia razna! Ramane totusi un antrenor bun, asa circar cum e. Si germanii stiu ca nu e tocmai civilizat, dar il apreciaza pentru munca depusa. Deci nu cred ca l-a luat cineva foarte mult in seama.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează