SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE

Baia Mare, primul trofeu! » Vicecampioana a cîștigat memorialul ”Tomas Jakubka”

Olandeza Abbingh a marcat 15 goluri în turneul din Slovacia
Olandeza Abbingh a marcat 15 goluri în turneul din Slovacia

Articol de - Publicat luni, 10 august 2015 00:00

Vicecampioana României a cîștigat memorialul ”Tomas Jakubka” în Slovacia, dar prestațiile nu au impresionat.

HCM Baia Mare se întoarce acasă cu trofeul "Tomas Jakubca", cîștigat în turneul de la Mihalovce ( Slovacia). Este al doilea an consecutiv în care maramureșencele cîștigă acest turneu.

Echipa pregătită de Aurelian Roșca a cîștigat toate cele trei partide, dar evoluția nu a fost dintre cele mai bune. Succesele s-au conturat toate, pe final, semn că băimărencele sînt bine pregătite fizic și stau excelent la capitolul mental.

HCM a învins cu 32-30 pe Iuventa Mihalovce, campioana Slovaciei, cu 28-27 pe DVSC Debrecen și cu 27-23 pe Podravka Koprivnica, campioana Croației. Dintre toate jucătoarele băimărence, Ungureanu, Luciana Marin și Gjorgjevska nu au putut fi folosite, fiind accidentate, iar Gabriela Perianu a jucat și ea, foarte puțin, doar în faza de apărare.

Dintre jucătoarele aduse în această vară, croata Jezici s-a integrat foarte bine în echipă, pivotul avînd evoluții foarte bune, cîștigînd se pare postul de titular. Tănăsie a avut și ea evoluții remarcabile. Dintre jucătoarele vechi, cel mai mult au ieșit în evidență Elisei, Abbingh și Geiger.

Pentru HCM urmează Trofeul Maramureșului, în 14-15 august. Pe lîngă echipa gazdă, vor mai participa HC Alba Sebeș, SCM Craiova și Iuventa Michalovce.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează