SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORONA BRAŞOV-HCM BAIA MARE 21-25

Baia Mare se răzbună! » HCM s-a calificat în sferturile Cupei după un meci perfect făcut la Braşov

Brazilianca Do Nascimento a marcat aseară de 6 ori pentru Baia Mare // Foto: Bogdan Bălaş (Braşov)
Brazilianca Do Nascimento a marcat aseară de 6 ori pentru Baia Mare // Foto: Bogdan Bălaş (Braşov)

Articol de - Publicat joi, 22 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 21 ianuarie 2015 21:55

Campioana cîştigă la Braşov şi se califică în "sferturile" Cupei. Băimărencele au condus cu 10 goluri la pauză, dar pe final au avut emoţii.

Meci extraordinar aseară la Braşov între campioana şi vicecampioana României. HCM Baia Mare, avertizată de înfrîngerea suferită în campionat, 28-29, singura în actuala ediţie, nu şi-a mai privit adversara de sus. A jucat serios şi conducea la pauză cu un incredibil 15-5!

Paula Ungureanu a făcut minuni între buturi, Elisei şi Do Nascimento au fructificat orice atac, iar Braşovul a dat-o în bară, la propriu! De şase ori au lovit barele porţii în prima repriză gazdele, care au avut 14 minute secetoase în prima parte.

În partea a doua, rolurile s-au schimbat. Ana Maria Olariu, goalkeeper-ul braşovean, a închis poarta, Pricopi şi Hotea au punctat la fiecare acţiune, iar cei 2.000 de spectatori au prins curaj în tribune.

Braşovul s-a apropiat la două lungimi distanţă, în minutul 57, 20-22, dar era prea tîrziu. Echipa slovenului Tonje Tiselj a cîştigat la Braşov, un teren pe care a avut cele mai mari probleme în ultimii ani, şi s-a calificat în "sferturile" Cupei României.

Fără surprize
Favoritele s-au calificat fără nici o excepţie în "sferturile" Cupei. SCM Craiova s-a impus la Bucureşti, în faţa divizionarei secunde Rapid, 33-26, iar Ştiinţa Bucureşti nu a avut nici o şansă în disputa de la Cluj, cu U Alexandrion, echipa antrenată de Carmen Amariei învingînd la pas, cu 33-21.

Cel mai echilibrat meci a avut loc la Vîlcea, acolo unde gazdele au trecut cu 21-18 de CSM Ploieşti. HC Zalău a pierdut la scor la Constanţa, 19-30, dar Gheorghe Tadici a trimis în teren rezervele. Cetate Deva a spulberat şi ea ultima clasată în Ligă, Mureşul Tg. Mureş, 36-23.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
justitiarul13
justitiarul13  •  23 Ianuarie 2015, 09:58

cCu putini atentie si unpic de Sansa galacticele si Tiseli puteau sa plece fără punct acasă .Felicitari Corona pt repriza secunda ,fără jucătoare străine au lucat forte bine .Bani prea mulți pt.un rezultat așa de stins.Nu văd bine acest conglomerat de valori plus antrenor străin! sSa auzim numai de bine,,,,,,

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close