SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM-GYOR, SÎMBĂTĂ, 6 APRILIE, 18:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Barbosa crede în calificarea Oltchimului: "Nu mi-e frică de Gyor!"

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 02 aprilie 2013 21:37

Alexandrina Barbosa, interul stînga al Oltchimului, a eliminat-o acum două sezoane, cu Itxako, pe Gyor. Ca şi acum, unguroaicele erau mari favorite


"Perla de abanos" sau Sandy. Acestea sînt poreclele Alexandrinei Barbosa (26 de ani), jucătoarea extrem de imprevizibilă de la Oltchim. A făcut cunoştinţă cu România în 2008, cînd s-a transferat la Braşov. A rămas un sezon şi jumătate, plecînd cu un gust amar. Nu-şi primise banii promişi. Atunci, a spus că nu vrea să mai audă de România. S-a întors în Spania, de unde şi venise, jucînd pentru campioana Itxako. Cu echipa din provincia Navarra a jucat finala Ligii Campionilor în 2011, fiind golgeterul echipei.

Repulsia faţă de România a dispărut repede. A venit la Vîlcea, vara trecută, făcîndu-i cu ochiul echipa ce se năştea în Zăvoi. Era avantajată faţă de Bulatovici, Pineau, Navarro. Limba română îi era cît de cît familiară, acum doar o aprofunda.

"Am crezut tot timpul în calificare!"
Într-o echipă de vedete, şi-a făcut greu loc. Pînă la accidentarea Cristinei Neagu, Sandy a găsit greu primul 7. Apoi, a profitat din plin şi a devenit o jucătoare de bază. E genul de handbalistă care vrea să facă totul pe teren, dar din această cauză, de multe ori, greşeşte mult.

Disputa cu Gyor o motivează. E surescitată. Acum ar vrea să intre pe teren. "Nu mi-e frică absolut deloc de Gyor. OK, sînt o echipă bună, au jucătoare valoroase, apărare bună, dar eu cred că şi Oltchim are un joc la acelaşi nivel. Eu sper ca noi să mergem în finală", declară Barbosa.

Cînd îşi aduce aminte de drumul pînă în semifinale, portugheza recunoaşte. "Am început prost, foarte prost, nu ne-a ieşit jocul, am făcut multe greşeli, dar am crezut tot timpul în calificare. Am arătat că avem valoare în momentele critice, cînd nu mai primeam prea multe şanse", adaugă interul stînga.

Barbosa îşi doreşte enorm să joace finala cu Vîlcea şi să şi cîştige trofeul. "Trebuie să dăm totul! Sînt sigură că vom avea parte de o atmosferă senzaţională creată de suporterii noştri. Oricum, calificarea se va juca la Veszprem, indiferent de rezultatul meciului de la Bucureşti", a încheiat Barbosa.

28 de goluri a marcat pentru Oltchim în actualul sezon al Ligii Campionilor

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
flavius1988
flavius1988  •  03 Aprilie 2013, 17:41
Postat de stelistu.batran pe 03 Aprilie 2013, 12:16

Nu cred ca ne calificam, ale noastre dau mereu cu mucii in fasole la final! Pacat de spectatori, o sa ia o mare teapa. Totusi daca reusim sa le scoatem pe magaare, basescu ar trebui sa le cheme la palat sa le decoreze!

Basescu l-a decorat pe Deaconu!........

stelistu.batran
stelistu.batran  •  03 Aprilie 2013, 12:16

Nu cred ca ne calificam, ale noastre dau mereu cu mucii in fasole la final! Pacat de spectatori, o sa ia o mare teapa. Totusi daca reusim sa le scoatem pe magaare, basescu ar trebui sa le cheme la palat sa le decoreze!

isosunriser
isosunriser  •  03 Aprilie 2013, 11:00

Am bilete la meci. id de mess : adianus2001

Vezi toate comentariile (7)
Comentează