SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA ROMANIEI, DIGISPORT ȘI GSP.RO

Bătaie pe trofeu » Final Four-ul Cupei României se joacă la Cluj: CSM București-HCM Baia Mare e capul de afiș

Linnea Torstensson (CSM Bucureşti) se înalţă, fiind întâmpinată de Lois Abbingh şi Melinda Geiger (ambele HCM Baia Mare) // FOTO Alex Nicodim
Linnea Torstensson (CSM Bucureşti) se înalţă, fiind întâmpinată de Lois Abbingh şi Melinda Geiger (ambele HCM Baia Mare) // FOTO Alex Nicodim

Articol de - Publicat vineri, 20 mai 2016 00:00

Final Four-ul Cupei României se joacă azi și mâine la Cluj, azi fiind programate semifinalele.

CSM București- HCM Baia Mare e partida mult așteptată. Toată lumea vedea întâlnirea drept finala competiției, dar cele două echipe au picat între ele în penultimul act. În cealaltă semifinală se întâlnesc HCM Roman și Dunărea Brăila.

Baia Mare pornește cu șansa a doua în fața campioanei Europei, mai ales că nu se va putea baza pe toate vedetele. Ungureanu și Nechita nu vor evolua. Celelalte jucătoare însă, deși au restanțe financiare de jumătate de an, vor lupta pentru cupă.

"Dacă nu ne doream trofeul, eram de mult plecate. Jucăm până la capăt, o vom face pentru suporteri", au anunțat maramureșencele.

Pentru multe dintre ele Final Four-ul de la Cluj va fi despărțirea de echipă, Pineau, Geiger, Abbingh, Do Nascimento, Jezici având contracte semnate deja cu alte echipe. Baia Mare se va baza pe o numeroasă galerie la Cluj, suporterii dorind să mulțumească fetelor pentru atașamentul lor.

Și pentru CSM disputa are o miză uriașă. Bucureștencele vor al treilea trofeu al sezonului, după campionat și Liga Campionilor. În plus, handbalistele care vor pleca de la CSM, braziliencele Rodrigues și Pessoa, rusoaica Vetkova, daneza Fisker își doresc să lase o ultimă impresie favorabilă.

Cele două echipe s-au întâlnit în ultimii patru ani de 8 ori și fiecare a câștigat de 4 ori. CSM a cucerit două trofee (campionatul în 2015 și 2016), iar Baia Mare alte două trofee (Supercupa și Cupa României în 2015).

Programul meciurilor

Azi
17:00    CSM București-HCM Baia Mare
19:15    Dunarea Braila-HCM Roman

Duminică
15:30    Finala mică
18:00    Finala

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1373124452704423
Brumar Adrian Ioan  •  20 Mai 2016, 15:48

cum sa fie duminica finalele,20-21 Mai ? vineri -sambata,rectificati,ziaristi de carton

Vezi toate comentariile (1)
Comentează