SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Belarus e în formă. Românii au de ce să se teamă!

Articol de - Publicat joi, 05 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 ianuarie 2012 10:54

Adversara din preliminariile CM 2013, Belarus a trecut cu 37-19 de Luxemburg. Dubla România-Belarus se joacă pe 11 şi 15 ianuarie


Belarus a învins Luxemburg cu 37-19 (19-10) în grupa a 7-a din preliminariile Campionatului Mondial 2013, din care face parte ăi România. "Tricolorii" au jucat anul trecut dubla cu Luxemburg, cîştigînd ambele dispute: 35-20 în deplasare şi 26-22 la Piatra Neamţ.
Meciurile decisive pentru calificarea în play-offul Campionatului Mondial vor avea loc pe 11 ianuarie, în Sala Polivalentă din Bucureşti, şi pe 15 ianuarie, la Minsk.

Pînă atunci, Belarus va mai juca meciul retur cu Luxemburg, pe 7 ianuarie. Doar prima clasată în grupă va accede în play-off. Belarus va alinia împotriva României cea mai bună echipă din care nu vor lipsi vedetele Siarhei Rutenka, interul stînga de la FC Barcelona, dar şi Siarhei Harbok, cel care joacă pentru campioana Rusiei, Cehovski Medvedi.

România a susţinut şi ea două partide de verificare înaintea dublei cu Belarus, în Serbia, contra gazdei Campionatului European din 2012. Elevii lui Vasile Stîngă au terminat la egalitate primul meci, 31-31, pentru ca în cel deĂal doilea să se impună cu 25-24. Interul stînga, Alin Şania, cel care se certase cu selecţionerul înainte de Mondialul din 2011, va reveni în echipa României, Şania şi Stîngă îngropînd securea războiului.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează