SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Bojana Popovici: "Am fost surprinsă să aflu că Anja e la Vîlcea!"

Articol de - Publicat duminica, 06 februarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 06 februarie 2011 12:40

Bojana Popovici e vedeta echipei Buducnost Podgorica, adversara de duminică a Oltchimului în grupele principale din Liga Campionilor.

Bojana a lucrat cinci ani cu Anja Andersen, noul antrenor al Oltchimului şi îii datorează acesteia toate performanţele sale în handbal.

"Am fost surprinsă să aflu că Anja Andersen a acceptat să vină la Oltchim să antreneze. Credeam că se va concentra exclusiv pe activitatea sa din Danemarca, coaching la şcoala ei de handbal. E uimitor că ea vrea să se implice iar în handbal", a declarat Bojana. "Deşi nu mai sînt în Danemarca şi nu mai am contact direct cu ea, am rămas foarte bune prietene. Am sunat-o cînd am auzit că merge la Vîlcea şi mi-a confirmat", a adăugat Bojana. "Anja a însemnat foarte mult pentru mine în creşterea mea ca jucătoare. Ea m-a luat de la Nis la Slagelse. Mai tîrziu am ales să merg la Viborg, dar în toţi anii cît am fost în Danemarca, am avut o relaţie strînsă", a încheiat cea mai valoroasă jucătoare de la Buducnost, adversara de duminică a Oltchimului.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ultras_forever
ultras_forever  •  06 Februarie 2011, 15:23

hai oltchim..e singura echipa din tara asta care tin si stelisti si rapidisti si nu in ultimul rand si dinamovistii mei..eu chiar cred ca sunt galactice..anul asta 100% iau liga campionilor parere proprie

ceaiuri
ceaiuri  •  06 Februarie 2011, 15:16

sper sa nu fi surprinsa si de infrangere...daca fetele sunt conectate la meci si nu rateaza lov de la 7m,bulatovic a jucat in ultimul meci din liga regionala la podravka unde a inscris 3goluri unul din 7m

dilibau
dilibau  •  06 Februarie 2011, 12:50

Sper sa castige Oltchim, mai ales ca din ce am auzit Katarina Bulatovic e inca accidentata si avem si avantajul terenului propriu. Plusul care poate face diferenta e experienta Anjei. Forta Oltchim!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează