SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR /

Brest - SCM Rm. Vâlcea, cu 3.500 de suporteri în tribune! Brest se bucură de aportul fanilor în Liga Campionilor

Evgenija Minevskaia discută cu antrenorul Florin Pera. Nemțoaica se întoarce acolo unde a evoluat sezonul trecut FOTO Marius Ionescu
Evgenija Minevskaia discută cu antrenorul Florin Pera. Nemțoaica se întoarce acolo unde a evoluat sezonul trecut FOTO Marius Ionescu

Articol de - Publicat vineri, 11 septembrie 2020 16:42 / Actualizat vineri, 11 septembrie 2020 20:06

Franța este una dintre țările care permit prezența suporterilor în tribună. Brest, a treia favorită la câștigarea Ligii Campionilor, e cea mai bogată echipă din handbalul feminin și va avea suporteri la meciul cu SCM Rm. Vâlcea..

  • Brest Bretagne-SCM Rm. Vâlcea e sâmbătă, de la ora 19:00, Meciul e liveSCORE pe GSP.ro și în direct pe DigiSport, TV Telekom și LookSport

SCM Rm. Vâlcea începe noul sezon al Ligii Campionilor pe un teren greu, unde cu efort se scot puncte. În Bretania, la Brest, campioana României a pierdut sezonul trecut cu cea mai mare diferență: 24-37. "A fost primul nostru meci în deplasare. Tracul, lipsa de experiență și-au spus cuvântul. Acum sperăm să ne prezentăm mai bine", spune antrenorul Florentin Pera.

Startul bun de sezon, cu câștigarea Cupei României în fața rivalei CSM București, le dă încredere oltencelor. "Meciurile din Liga Campionilor sunt ceva aparte. În fiecare încerci să dai totul, să joci cât mai bine și, de ce nu?, să câștigi. La Brest ne așteaptă, cu siguranță, un meci foarte dificil, dar cred că putem să facem față. Important e că am început sezonul. De când cu coronavirusul noi nu mai avem viață, tot timpul antrenament și acasă, antrenament și acasă. Așa că bine că am început să jucăm!", spune centrul Kristina Liscevici.

Dulce revedere

Evgenija Minevskaja revine la Brest, locul unde a evoluat sezonul trecut. "Sunt foarte bucuroasă că merg la Brest. Din cauza pandemiei, nu am avut timp să-mi iau la revedere de la colege, de la fani, de la conducerea clubului. O să o fac acum", a declarat nemțoaica. Brest s-a întărit în această vară cu norvegianca Loseth și muntenegreanca Jaukovici. Cea mai bogată echipă din lume, buget de 7,5 milioane de euro, este a treia favorită la câștigarea Ligii Campionilor. Meciurile din Franța se vor disputa cu spectatori în tribună. Brest a anunțat că pentru meciul cu Vâlcea a vândut 3.500 de locuri, capacitatea Brest Arena fiind de 4.077 de locuri.

132 de meciurivor avea loc în actuala ediție a Ligii Campionilor, în noul format, cu 24 mai multe ca până acum

Citește mai multe știri din handbal: 

Băieții încep treaba! Final Four-ul Cupei României se joacă sâmbătă și duminică la Sf. Gheorghe

SCM Rm. Vâlcea țintește ajungerea în ”sferturi”. Campioana României calcă apăsat pe urmele Oltchimului

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează