SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA-SPANIA 18-26

Buceschi crede că handbalistele au făcut cel mai prost joc posibil: ”Nu acesta este nivelul României”

Articol de - Publicat miercuri, 09 decembrie 2015 00:00

Costică Buceschi a spus la DolceSport că mai prost de atît nu poate juca echipa României.

Antrenorul secund al echipei naționale a încercat să explice ce s-a întîmplat cu tricolorele în  partida cu Spania. "După pauză, deși am vorbit la vestiar, nu am avut nici o orientare din punct de vedere tactic. N-am găsit soluții, iar principalul minus a fost că nu am fost agresive în apărare. În centru nu am găsit soluții. Spania a jucat foarte bine, a știut cînd să accelereze", a spus Costică Buceschi.

"Tricolorele" mai au de disputat două meciuri în grupa D, cu Rusia și cu Norvegia. "Fiecare meci are povestea lui, ne așteaptă două partide grele. Mai prost de atît nu cred că putem juca. Fetele trebuie să treacă peste presiunea aceasta psihică pe care o au și să joace pentru că nu acesta este nivelul echipei României", a spus Buceschi.

"Sînt tristă"

Gabriella Szucs, debutantă cu echipa României la un turneu final, a fost purtătorul de cuvînt al tricolorelor. "Sînt foarte tristă și foarte supărată. În prima repriză am început bine, trebuie să ne apărăm mai bine, trebuie să fim mai unite. Eu zic că pe teren nu a fost această diferenţă, au jucat bine, dar şi noi trebuia să ne concentrăm mai mult şi să nu dăm şansă adversarului. Nu trebuie să le dăm şansa să se desprindă atît de ușor", a spus ea pentru DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close