SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

Calificare compromisă » Jolidon Cluj a pierdut cu 21-28 meciul tur cu Fehervar

Simona Oana Vintilă nu a reuşit să marcheze decît trei goluri în poarta adversă // Foto: Mediafaxfoto
Simona Oana Vintilă nu a reuşit să marcheze decît trei goluri în poarta adversă // Foto: Mediafaxfoto

Articol de - Publicat duminica, 02 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 02 martie 2014 00:45

Jolidon a pierdut la scor prima manşă din sferturile de finală ale Cupei EHF şi are şanse infime de a prinde careul de aşi.

Singura echipă feminină românească rămasă în cupele europene, "U" Jolidon Cluj nu mai are nici o şansă de calificare în semifinalele competiţiei. Ieri, în prima manşă din sferturile de finală, ardelencele au pierdut la scor, pe teren propriu, 21-28, în faţa formaţiei maghiare Fehervar KC.

Sperietoarea Kiss
Clujul a început mai prost decît se putea disputa. A marcat un singur gol în 11 minute, iar unguroaicele conduceau deja cu 6-1! Portarul reprezentativei Ungariei, Eva Kiss, a fost o adevărată sperietoare pentru Senocico, Chintoan, Vintilă şi celelalte clujence.

A avut nu mai puţin de 12 intervenţii în prima repriză, iar Fehervar avea 9 goluri pe tabelă, în minutul 25: 14-5. Cei 3.000 de spectatori au sperat într-o minune, mai ales că "U" Cluj a marcat de cinci ori consecutiv pînă la pauză.

Cinci aruncări de la 7 metri ratate
Eva Kiss şi-a continuat recitalul şi în partea a doua. A parat în total cinci lovituri de la 7 metri. Jolidon s-a apropiat la trei goluri distanţă, dar pe final Fehervar s-a desprins decisiv şi a terminat meciul en-fanfare, cîştigînd cu 28-21. Returul, din 9 martie, de la Szekesfehervar, e o formalitate, Clujul luîndu-şi adio de la calificarea în semifinale.

"U" Jolidon 21
L. Popa 4, Senocico 4, Chintoan 4, Tetean 3, Vintilă 2, R. Mihai 2, Florea 1, Paraschiv 1. Antrenor: Horaţiu Paşca

Fehervar 28
Tilinger 8, S. Mayer 7, Vaszari 5, A. Herr 3, Azari 2, Horvath 1, E. Siti 1, Emberovics 1. Antrenor: Oldrup Jensen

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  03 Martie 2014, 17:42

victorie la pas...unguroaicele practica un joc..nordic,aparare 6-0 cu blocaj si iesire pe interi,contratac si faza a doua eficiente,pivot de neoprit,interi de..nationala,dif mare intre campionatul nostru(f slab)si campionatul lor,fkc a avut meci mai tare cu un tur inainte,acum au defilat...surprinde transferul interului dr macedonean de la buducnost la baia mare(incep sa cred ca nu e ceva facut cu cap..dar sa aduci o jucatoare care e mai buna pe faza de aparare chiar surprinde)nu cred ca poate fi o solutie viabila

Vezi toate comentariile (1)
Comentează