SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

Calificare pentru Poli Timișoara în turul 3 al Cupei EHF! CSM București merge din rău în mai rău

Articol de - Publicat sambata, 15 octombrie 2016 21:53

Poli Timișoara s-a calificat în turul 3 al Cupei EHF, dar a avut emoții cu norvegienii de la OIF Arendal. După ce "violeții" câștigaseră manșa tur, în deplasare, 24-23, nordicii au încercat să răstoarne scorul pe Bega.

Echipa pregătită de Pero Milosevici a rezistat însă eroic și a câștigat la limită și manșa secundă: 27-26. Vuk Milosevici 6 goluri, Fenici și Simovici câte 5, Lasica și Marjanovici 4, Lazarov 2. Ștefan 1 au marcat pentru Poli, care revine astfel cu succes în Europa după o lungă așteptare. Poli va fi marți în urnele Cupei EHF la tragerea la sorți. Poli speră să treacă și de turul 3 și să acceadă astfeș în grupele Cupei EHF. z

CSM din rău în mai rău

Vicecampioana României nu-și revine. După ce în Liga Națională, după primele 8 etape a înregistrat 5 înfrângeri, CSM București a ratat și calificarea în turul 3 al Cupei EHF. Bucureștenii câștigaseră în tur cu 29-23 și erau în grafic după primele 30 de minute, conducând la Rijeka pe HC Zamet cu 15-13.

A urmat însă o a doua parte dezastruoasă pentru elevii lui Zvonko Sundovski care au pierdut la final cu 21-27. Deși scorul dublei manșe e egal, 50-50, Rijeka merge mai departe grație golurilor mai multe marcate în deplasare, 23 față de 21! Sezonul trecut CSM ajunsese în grupele Cupei EHF!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează