SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE-LARVIK 23-24 (13-12)

Camilla Herrem vrea să plece din România: "Nu mai rămîn la Baia Mare!"

Articol de - Publicat sambata, 01 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 01 noiembrie 2014 00:22

Într-un interviu apărut în presa norvegiană, Camilla Herrem, extrema stînga de la HCM Baia Mare, spune că nu-şi va prelungi contractul cu campioana României, neadaptîndu-se stilului de viaţă.

Camilla Herrem, 28 de ani, campioană mondială, olimpică şi europeană cu "naţionala" Norvegiei, a venit în vară la HCM Baia Mare după 9 ani petrecuţi la Byasen Trondheim. Micuţa extremă stînga spunea că "vrea o nouă provocare" şi că proiectul prezentat la Baia Mare a încîntat-o.

După doar trei luni petrecute însă în România, Camilla s-a plîns într-un interviu apărut în publicaţia norvegiană "VG" că "nu se poate adapta stilului de viaţă românesc" şi că nu vrea să mai rămînă să joace la HCM.

"Îmi place la Baia Mare, un oraş curat, fetele m-au primit excelent, dar nu mă pot adapta. Diferenţele culturale sînt foarte mari", a spus Herrem, care s-a plîns şi de faptul că la Baia Mare s-a pus foarte mult accent pe pregătirea fizică.

"Perioada de pregătire a fost un calvar. A fost o perioadă în luna septembrie cînd parcă nu mai aveam nici o putere, eram obosită mental şi fizic. Nu mai aveam energie pentru nimic", a declarat norvegianca.

"Antrenorul nu m-a întrebat nimic de Larvik!"
Camilla s-a întîlnit la Baia Mare cu ocazia meciului cu Larvik cu bunele sale prietene din "naţională", Nora Mork şi Karoline Dyhre Breivang, care i-au adus bomboanele ei preferate de acasă, dar şi fulgi de orez. Extrema a rămas surprinsă că antrenorul Costică Buceschi nu a întrebat-o nimic de Larvik, cea pe care o cunoaşte foarte bine. "Fetele m-au întrebat, nu însă şi antrenorul".

Herrem a dezvăluit şi faptul că "nu întotdeauna înţeleg indicaţiile. În plus, sistemul cu două antrenamente zilnice e prea obositor". Ea a lăudat, în schimb, publicul din Baia Mare. "Sala are 2.500 de locuri, dar de fiecare dată sînt mult mai mulţi spectatori, iar atmosfera este extraordinară".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
robert1205
robert1205  •  01 Noiembrie 2014, 22:37

Antrenorul Costică Buceschi cred ca este depasit, a ramas in anii 80,acest feedback trebuie luat in seama de cei care investesc si pun lupul la stana,

ceaiuri
ceaiuri  •  01 Noiembrie 2014, 15:33

cred ca nu e singura jucatoare care va pleca...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează