SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Campioana Europei caută urgent o extremă dreapta: Chiper sau Udriștoiu?

Laura Chiper a participat cu România la ultimul Campionat European
Laura Chiper a participat cu România la ultimul Campionat European

Articol de - Publicat vineri, 06 ianuarie 2017 00:00

Campioana Europei caută urgent o extremă dreapta după ce Cristina Vărzaru s-a operat și va indisponibilă întreg sezonul.

CSM București se confruntă cu probleme de lot la începutul anului. Campioana României are în momentul de față o singură extremă dreapta validă, Carmen Martin.

Iberica a rămas singură pe post după ce Cristina Vărzaru a fost nevoită să se opereze, la finalul anului trecut, la cartilajul genunchiului drept. Handbalista care a câștigat de patru ori Liga Campionilor nu va mai putea astfel să evolueze în acest sezon.

E o situație delicată și va trebui găsită o soluție, mai ales că și Line Jorgensen, unul din interii dreapta, este accidentată și nu va reveni pe teren decât în luna martie. CSM are și pe inter dreapta o singură handbalistă, franțuzoaica Ayglon-Saurina.

Tatonează piața internă

Oficialii CSM București pot să transfere o jucătoare până pe 15 ianuarie, când va debuta returul în Liga Națională, altfel handbalista transferată nemaiavând drept de joc în România.

Campioana României s-a orientat la jucătoarele echipei naționale a României, Laura Chiper și Aneta Udriștoiu, prima de la Corona Brașov, a doua de la Dunărea Brăila.

Au fost purtate prime runde de negocieri, dar jucătoarele se află sub contract, iar campioana României va trebui să găsească înțelegere și la cluburile la care jucătoarele sunt legitimate.

Atât Chiper, cât și Udriștoiu vor putea evolua pentru CSM București și în Liga Campionilor, în condițiile în care cele două jucătoare nu au evoluat în această competiție în actualul sezon.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează