SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCM CRAIOVA

Căpitan de Bănie » SCM Craiova a reușit transferul verii: Valentina Elisei Ardean

Alice Ardean a prezentat noul tricou al Craiovei, pozând cu antrenorul Bogdan Burcea
Alice Ardean a prezentat noul tricou al Craiovei, pozând cu antrenorul Bogdan Burcea

Articol de - Publicat luni, 20 iunie 2016 00:00

SCM Craiova a reușit transferul verii prin aducerea extremei stânga Valentina Elisei Ardean, căpitanul ”naționalei” României.

Transferul care tot era vehiculat de mai mult timp a fost oficiat sâmbătă. Căpitanul "naționalei" României, Valentina Elisei Ardean, a semnat un contract valabil pe un sezon cu SCM Craiova.

Antrenorul Bogdan Burcea a convins-o pe fosta jucătoare de la HCM Baia Mare cu proiectul început în Bănie. Valentina Elisei Ardean va îmbrăca tricoul alb-albastru cu numărul 15, cel pe care l-a purtat la toate echipele pe la care a trecut, de la Remin Deva, Knjaz Milos, Oltchim Rm. Vâlcea până la HCM Baia Mare și reprezentativa României.

SCM Craiova a mai adus în această vară, pe lângă extrema stânga, alte trei jucătoare cu nume. În primul rând, golgeterul Ligii Naționale în sezonul trecut, Cristina Zamfir, de la Corona Brașov, dar și două handbaliste din Muntenegru: Zeljka Nikolici, extremă dreapta care a câștigat Liga Campionilor cu Buducnost în 2015, și Jelena Markovici, un inter dreapta de 26 de ani, care a evoluat ultima dată în a doua ligă franceză, dar care a jucat în carieră la Buducnost, Lokomotiva Zagreb sau Blomberg Lippe (Germania).

De la Craiova au plecat în schimb Petrescu, Cioaric, Gavrilă, Iovănescu, dar și sârboaicele cu același nume: Jelena Zivkovici, unul portar, altul inter dreapta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează