SPORTURI  »  HANDBAL  »  FINAL FOUR

Careu inedit » S-a decis Final Four-ul Cupei României: Steaua luptă să cîștige un nou trofeu în handbal după 7 ani de pauză

Ionuț Georgescu, unul dintre veteranii Stelei, a fost în lotul echipei și la ultimul trofeu cîștigat de
Ionuț Georgescu, unul dintre veteranii Stelei, a fost în lotul echipei și la ultimul trofeu cîștigat de "militari"

Articol de - Publicat miercuri, 03 februarie 2016 00:00

Steaua e ultima echipă calificată în Final Four-ul Cupei României. Nici una dintre cele patru formații rămase în cursa pentru trofeu nu e favorită.

Steaua București a învins luni seara cu 27-25 pe CSM Ploiești și s-a calificat în Final Four-ul Cupei României, la masculin. Formația militară nu a mai cîștigat un trofeu de 7 ani, în 2009 trecîndu-și în cont tot Cupa României, după 29-27 cu HCM Constanța, în finală.

"Cîștigarea Cupei României este un obiectiv pentru noi, la fel ca și cîștigarea campionatului", a declarat Ovidiu Mihăilă, antrenorul Stelei. Echipa din Ghencea nu este însă una dintre favorite, toate cele patru formații avînd șanse la cucerirea trofeului.

Deși e în liga a doua, HC Dobrogea Sud, echipa care are în lot mulți jucători ai fostei campioane, HCM Constanța, are și ea șansa ei, experiența unor handbaliști precum Stănescu, Toma, Buricea, Cutura, Vujadinovici, Angelovski, Rakcevici, toți foși internaționali, putînd conta enorm.

CSM București, vicecampioana României, poate și ea să-și treacă în cont primul trofeu, la fel ca și echipa selecționerului României, Aihan Omer, care a furnizat în "sferturi" cea mai mare surpriză prin eliminarea echipei momentului, Dinamo București.

Azi se stabilește unde se joacă

Final Four-ul Cupei României, la masculin, e programat pe 13-14 aprilie, dar nu se cunoaște încă locul. Minaur Baia Mare a fost singura echipă care și-a exprimat dorința de a organiza turneul final, dar în cele din urmă și-a retras dosarul.

În aceste condiții, mai mult ca sigur, locul va fi unul neutru. Membrii Consiliului de Administrație vor anunța azi orașul și sala care va găzdui Final Four-ul.

REZULTATE SFERTURI

  • Dunărea Călărași-Dinamo București    32-29
  • HC Odorhei-HC Dobrogea Sud Constanța    30-34
  • CSM București-HC Adrian Petrea Reșița    31-30 după 7 metri
  • Steaua București-CSM Ploiești    27-25

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
bakunin
bakunin  •  03 Februarie 2016, 15:11
Postat de cezaro pe 03 Februarie 2016, 10:58

gigele...bati capii aiurea...ce treata are frh? de ce n-a batut dinamo la calarasi ca sa fie-n final four? sau trebuia sa fie direct, fara sa joace, ca a batut-o pe steaua,nu?

Asta e nivelul intelectual al dinamovistilor; arata-mi unul sanatos la cap pe tot site-ul asta

bakunin
bakunin  •  03 Februarie 2016, 15:11
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

dinamo a luat bataie in mod rusinos la Calarasi , o localitate care in urma cu vreo 10 ani n-avea echipa de handbal :))) Ce legatura are frh cu asta, ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cezaro
cezaro  •  03 Februarie 2016, 10:58
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

gigele...bati capii aiurea...ce treata are frh? de ce n-a batut dinamo la calarasi ca sa fie-n final four? sau trebuia sa fie direct, fara sa joace, ca a batut-o pe steaua,nu?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează