SPORTURI  »  HANDBAL  »  POLI TIMIȘOARA-RIKO RIBNICA 27-22

Cinci pași spre grupe » Timișoara și-a luat un avantaj serios înainte de returul cu Riko Ribnica, 27-22

Filip Lazarov a fost al treilea marcator de la Poli, cu 4 reușite, după Simovici 8 și Milosevici 7 // FOTO sportspicture.eu
Filip Lazarov a fost al treilea marcator de la Poli, cu 4 reușite, după Simovici 8 și Milosevici 7 // FOTO sportspicture.eu

Articol de - Publicat luni, 21 noiembrie 2016 00:00

Bănățenii au câștigat prima manșă în fața slovenilor și au de apărat un avantaj care în handbal, uneori, poate fi greu de întors.

Timișoara visează din ce în ce mai mult la grupele Cupei EHF. Bănățenii au obținut sâmbătă a cincea victorie consecutivă în actuala campaniei europeană, trecând de această dată de slovenii de la Riko Ribnica, în turul 3 preliminar.

Un singur pas îi mai desparte pe timișoreni de grupe, totul urmând să se decidă pe 26 noiembrie, la Ribnica.

Tot timpul la conducere

Poli a condus de la un capăt la altul, a intrat la cabine cu trei lungimi avans, 14-11, pentru ca pe final să se desprindă la cinci goluri și să câștige cu 27-22. E de ajuns?

"Am reușit un rezultat foarte bun în compania unui adversar puternic. Dar suntem doar la jumătatea drumului. Uneori sunt suficiente două-trei goluri, alteori nu sunt de ajuns nici șapte-opt. Acesta e farmecul cupelor europene, niciodată nu știi ce se poate întâmpla după prima manșă", a declarat antrenorul Pero Milosevici.

Contingentul ex-iugoslav al Politehnicii și-a făcut datoria și sâmbătă seara. Muntenegrenii Simovici, Milosevici și Lasica, macedoneanul Lazarov și sârbul Marjanovici au marcat împreună 24 din totalul de 27 de goluri ale bănățenilor!

"Mergem la Ribnica să luptăm. Jucăm ca și cum ar fi 0-0 și atunci șansele vor crește la calificare", a încheiat tehnicianul macedonean al Timișoarei.

Poli Timișoara    27 (14)
Simovici 8, Milosevici 7, Lazarov 4, Lasica 3, Fenici 2, Marjanovici 2, Ștefan 1

Riko Ribnica    22 (11)
Grebenc 6, Leban 5, Fink 4, Skusek 3, Knavs 2, Henigman 1, Pucelj 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează