SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL ȘCOLAR DE LA ROUEN (FRANȚA)

Cine merge la Mondiale? » Joi aflăm cine merge la turneul final școlar de la Rouen

Articol de - Publicat marti, 02 februarie 2016 19:38

Colegiul Energetic Rm. Vâlcea și Colegiul Tehnic Media București vor disputa trei meciuri pentru desemnarea echipei care va reprezenta România la Campionatul Mondial Școlar de la Rouen (Franța).

Federația Sportului Școlar și Universitar va organiza miercuri și joi, pe 3 și 4 februarie, la Rm. Vâlcea, meciuri de baraj între echipa Colegiului Energetic Rm. Vâlcea și cea a Colegiului Tehnic Media București. Formația care va cîștiga două din cele trei partide va participa la Campionatul Mondial Școlar, care va avea loc în Franța, la Rouen, între 11 și 19 martie anul acesta.

Echipa din Rm. Vâlcea este antrenată de fosta mare jucătoare a Oltchimului și a "naționalei" României, Steluța Luca, acum antrenoare la Colegiului Energetic Rm. Vâlcea, dar și la Centrul Național de Excelență de la Rm. Vîlcea. Fostul inter dreapta se bazează, practic, pe compenentele lotului național de junioare, iar echipa sa pleacă automat cu prima șansă în fața formației pregătită de profesoara Lenuța Cheța.

România știe în ce grupă va juca la Mondiale, tragerea la sorți avînd loc deja pe 7 ianuarie 2016. Astfel, echipa care va cîștiga barajul de la Rm. Vâlcea va evolua în grupa B alături de reprezentantele Turciei, Suediei, Braziliei și Cehiei. La Mondialele Școlare din Franța participă echipe din 21 de țări, din Europa, Asia și America de Sud.

Programul jocurilor
Miercuri, ora 14:00 primul joc
Joi, ora 9:00 jocul 2
Joi, ora 16:00 jocul 3*
* Jocul 3 se va disputa doar dacă după primele două partide scorul general va fi egal
12650476 1116246345076206 1643016543 n

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează