SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE-CORONA BRAŞOV, AZI, ORA 18:00, ÎN DIRECT PE DIGI1

Cine-şi reface moralul? » Derby în Liga Naţională între HCM Baia Mare şi Corona Braşov

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 februarie 2015 21:51

Învinse la scor în meciurile din cupele europene din week-endul trecut, Baia Mare 18-26 cu Gyor, Corona 25-26 cu Astrahan în Rusia, campioana şi vicecampioana României se vor întîlni azi în meciul care ar putea să le readucă încrederea şi speranţele.

"Cred că fetele au învăţat ceva din înfrîngerea cu Gyorul. Trebuie să fie concentrate şi să jucăm mult mai bine decît în faţa campioanei Ungariei", a declarat antrenorul Tonje Tiselj. De partea cealaltă, Bogdan Burcea spune că a vorbit cu fetele după deplasarea de coşmar din Rusia.

"Experienţa şi situaţiile prin care a trecut această echipă în ultimele două sezoane ar trebui să ne ajute să găsim puterea să depăşim momentul Astrahan pentru a aborda jocul la potenţial maxim". Cele două echipe s-au întîlnit acum mai puţin de o lună, la Braşov, în "sferturile" Cupei României. HCM s-a impus cu 25-21.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
justitiarul13
justitiarul13  •  11 Februarie 2015, 10:24

sStie cineva la ce ora e meciul si pe ce program?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează