SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Clauză specială!

Articol de - Publicat duminica, 29 iunie 2008 00:00

Luminiţa Huţupan Dinu a mai semnat pe un an cu Oltchim.

La 37 de ani, pe care-i va împlini în noiembrie, portarul “naţionalei” României, Luminiţa Huţupan Dinu, joacă mai bine ca oricînd. Goal-keeperul dorea să se retragă după Jocurile Olimpice de la Beijing, pentru că-şi dorea un copil, dar a cedat în cele din urmă insistenţelor oficialilor Oltchimului şi şi-a pre­lun­git contractul pentru încă un sezon. “Am discutat cu dom­nul Roibu şi m-a rugat să continuu. Am acceptat, cu condiţia să pot să renunţ în momentul cînd voi ră­mîne gravidă”, a declarat Luminiţa.

Astfel, ea are o clauză specială în contract, putînd să abandoneze activitatea competiţională în orice mo­ment. “Cînd va vrea Dumnezeu să rămîn însărcinată, mă voi lăsa. Pînă atunci însă, vreau să depăşesc cu Oltchimul perfor­man­ţele din sezonul trecut. Să ajungem cel puţin în semifinalele Ligii Cam­pio­nilor”, a subliniat Huţu. Lu­mi­ni­ţei i s-a pro­pus să ocupe şi funcţia de antrenor cu portarii, dar acest lucru se va întîmpla doar după naş­tere. “Poate o să pot să mai joc şi după ce voi avea un copil. Din punct de vedere fizic mă simt ex­ce­lent”, a încheiat Luminiţa.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (10)
 •  30 Iunie 2008, 14:10

in grupa romaniei a ajuns argentina...daca se va castiga un meci va fi sarbatoare..sau poate va fi ca la fotbal...vom face egaluri si ,la sfarsit vom fi desemnati cea mai slaba,urata,penibila echipa..DESTEAPTA-TE ROMANE!

 •  29 Iunie 2008, 21:48

ce am zis gresit?nu am injurat in sfanta zi de duminica!am zis doar un adevar.purcica mea luminita!

 •  29 Iunie 2008, 20:17

Steluta Luca si-a anuntat retragerea din nationala!STIRE DATA LA ORA 17.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează