SPORTURI  »  HANDBAL  »  U JOLIDON CLUJ

Clujencele, grevă japoneză » Handbalistele de la U Jolidon nu vor să facă deplasarea la Sebeş

Mihaela Senocico și colegele își cer drepturile salariale
Mihaela Senocico și colegele își cer drepturile salariale

Articol de - Publicat joi, 10 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 aprilie 2014 00:17

Handbalistele de la U Jolidon refuză să se mai antreneze pînă nu-şi primesc restanţele financiare. Ele sînt neplătite din noiembrie 2013. U Jolidon Cluj trece iar prin mari probleme financiare, handbalistele fiind neplătite din luna noiembrie 2013.

Jucătoarele nu mai suportă situaţia şi au atenţionat conducerea. Handbalistele l-au anunţat pe antrenorul Horaţiu Paşca: "Pînă nu ne vom primi banii, nu ne vom mai antrena decît o dată pe zi!".

Tehnicianul nu a putut să se opună, deşi a încercat să le convingă. În plus, U Jolidon Cluj ar trebui să participe la sfîrşitul săptămînii la un turneu amical la Sebeş, alături de echipa gazdă, de HCM Rm. Vîlcea şi de Cetate Deva.

Clujencele sînt hotărîte să nu facă deplasarea! Extrema Ştefania Florea şi-a şi depus memoriu la federaţie pentru a deveni jucătoare liberă de contract. Echipa din Cluj a mai avut probleme şi sezonul trecut, mai multe handbaliste depunîndu-şi memorii şi plecînd în cele din urmă.

Clujul are, din iulie 2014, transferurile blocate din cauza datoriilor la jucătoare. În plus, va trebui să se apere şi în instanţă după ce patru foste handbaliste, Nicoleta Dincă, Viorica Suba, Clara Vădineanu şi Mihaela Tivadar, au dat clubul în judecată.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
educated_fool
educated_fool  •  10 Aprilie 2014, 11:52

hmmmm... jurnalism de cel mai inalt nivel... nici macar nu stiti ce este greva japoneza grévă japonéză sint.s. Grevă simbolică, fără încetarea lucrului; semn distinctiv: o banderolă ◊ „Începând de ieri, Sindicatul Independent al Actorilor Profesioniști din România a trecut de la greva japoneză la pichetele de protest.” R.l. 18 X 95 p. 24. ◊ „Studenții au declarat grevă japoneză.” Timișoara internaț. 51/95 p. 7 (după fr. grève japonaise) - dexonline.ro

Vezi toate comentariile (1)
Comentează