SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREŞTI - CORONA BRAŞOV, MIERCURI, ORA 19:30, DIGISPORT 3

Complexul Braşov » CSM Bucureşti are doar trei înfrîngeri cu Mette Klit pe bancă, două în faţa Coronei

Articol de - Publicat marti, 30 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 septembrie 2014 21:21

De cînd a preluat-o pe CSM Bucureşti, în februarie 2014, daneza Mette Klit a pierdut doar trei meciuri: două dintre ele au avut loc în faţa Braşovului


CSM Bucureşti este singura echipă cu punctaj maxim după primele şapte etape în actuala ediţie a Ligii Naţionale. Echipa patronată de Primăria Capitalei nu a avut însă meciuri cu adevărat grele pînă acum. Miercuri, în Sala Polivalentă din Capitală, va da peste primul oponent adevărat, Corona Braşov, a doua formaţie neînvinsă în primele şapte runde.

Corona a trecut şi de campioana HCM Baia Mare, dar s-a împotmolit la Roman, unde nu a scos decît un egal. "Venim la Bucureşti să cîştigăm! Sîntem conştienţi de importanţa meciului, dar şi de dificultatea lui. Vom aborda meciul extrem de concentraţi ca să demonstrăm că avem valoare şi că putem intra şi noi în lupta pentru titlu", a declarat antrenorul Bogdan Burcea. Tehnicianul Coronei a jucat de două ori împotriva CSM-ului pregătit de Mette Klit, dar în sezonul trecut. Şi a cîştigat de fiecare dată: 26-22 în campionat şi 30-25 în "optimile" Cupei României.

Acum lucrurile ar putea sta însă altfel pentru că CSM a transferat între timp multe handbaliste de valoare, între care şi patru campioane mondiale, în timp ce Braşovul are în mare acelaşi lot cu care a terminat campionatul sezonul trecut. "Pentru noi obiectivul e cîştigarea campionatului. Braşovul e o echipă puternică, dar avem puterea să cîştigăm", a declarat căpitanul CSM-ului, Cristina Vărzaru.
E primul meci pe care CSM îl va disputa în Sala Polivalentă, acolo unde se va muta cu adevărat de anul viitor.

14 victorii şi 3 înfrîngeri e palmaresul danezei Mette Klit pe banca bucureştencelor de cînd a venit, în februarie 2014


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  01 Octombrie 2014, 17:58

titlu de senzatie(articol firave...incomplet)astazi csm clar favorita(dif peste 8goluri)in sezonul trecut csm nu a reusit nici loc bun in campionat,nici cupa(conditie esentiala pt a participa in cupe..ei tot mizau pe un wild-card,fara a cunoste min de conditii)daca nu ma insel numai oana a venit pt ultimile jocuri..restul jucatoarelor venind dupa..acum burcea(ce antrenori avem..de tot plansul,aici se pierd multe jucatoare tinere..pt ca acesti antrenori pur si simplu nu au ce le invata)va da piept cu..realitatea

Vezi toate comentariile (1)
Comentează