SPORTURI  »  HANDBAL  »  MKS LUBLIN-CSM BUCUREȘTI 27-30

Concentrate cît să bată! S-a simțit că meciul de la Lublin nu mai avea miză, CSM Bucureşti a jucat slab, dar a învins

Articol de - Publicat vineri, 13 noiembrie 2015 22:29

CSM București a trecut cu bine și peste etapa a 5-a din Liga Campionilor, chiar dacă meciul de la Lublin nu avea nici o importanță în privința calificării.

În fața unei echipe care pierduse toate meciurile pînă acum, Gullden, Jorgensen, Brădeanu, Rodrigues și celelalte bucureștence au luat meciul foarte ușor. Și polonezele au prins curaj. Pivotul Szarawaga a făcut ce a vrut cu apărarea noastră, portarii Grubisici și Pessoa nu au scos mai nimic, iar Lublin a stat în avantaj pînă în minutul 24. Fisker și Rodrigues au reușit însă cîteva faze de efect, iar CSM a intrat la vestiare în avantaj: 15-13.

Egal pînă în minutul 49

Chinul de a se desprinde de poloneze a continuat însă. Niedzwiedz, Gega și Mihdailova le-au făcut viață grea oaspetelor, marcînd mereu din aruncări de la 9 metri. Mica Brădeanu a luat jocul pe cont propriu însă și împreună cu Gullden și Jorgensen au dus echipa în avantaj. A fost 24-24 în minutul 49, dar pe final campioana României nu a mai avut emoții după ce s-a desprins la 28-24. O victorie de moral înainte de derbyul României cu HCM Baia Mare, de marți, de la București.

MKS Lublin 27

Niedzwiedz 7, Szarawaga 6, Mihdailova 6, Gega 5, Rola 1, Quintino 1, Kocela 1. Antrenor: Sabina Wlodek

CSM București 30

Gullden 8, Jorgensen 6, Rodrigues 4, Fisker 4, Brădeanu 4, Nan 2, C. Martin 1, Vetkova 1. Antrenor: Kim Rasmussen

CLASAMENT

1. Buducnost 115-88 7p
2. CSM Bucureşti 136-116 7p
3. Savehof 98-106 4p
4. MKS Lublin 116-155 0p

* primele 3 clasate se califică mai departe

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează