SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA-UNGARIA 19-20

Corespondenţă din Debrecen » Aurelia Brădeanu pune tunurile pe arbitri: "Cu regret o spun, nu puteam cîştiga niciodată!"

Articol de - Publicat duminica, 14 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 decembrie 2014 00:20

Aurelia Brădeanu, căpitanul României, a acuzat la final, cu lacrimi în ochi, deciziile ruşilor Zotin şi Volotkov.

La 35 de ani, Mika a trăit multe meciuri pe teren. Aseară, a terminat disputa cu Ungaria cu lacrimi în ochi.

- Mika, ai protestat pe final la cîteva decizii ale arbitrilor, ai încercat să vorbeşti cu ei.
- Ce să mai spun? Am încercat să le atrag atenţia. Noi ne-am dăruit foarte mult! Din păcate, nu puteam cîştiga! Vă spun sincer, eu aşa am simţit şi văzut pe teren, arbitrajul le-a ajutat.

- Arbitrii au făcut diferenţa?
- Da, eu aşa cred. Ungaria nu a avut nimic peste noi, a avut însă altceva.

- Puteţi să vă refacţi pentru următoarele meciuri?
- Normal, e un Campionat European, vrem să cîştigăm ce ne-a mai rămas.

- Apărarea şi poarta au fost puncte forte azi, nu?
- Da, vreau să o felicit pe Paula. A făcut un joc extraordinar. Din păcate pentru ea şi pentru noi, rămîne rezultatul acesta nedrept.

"Un meci are 60 de minutem nu 55!"
Paula Ungureanu a prins aseară o zi magnifică. Goal-keeperul României a avut nu mai puţin de 18 intervenţii salutare şi un procentaj de 47 la sută. Cu toate acestea, România a pierdut uun meci pe care l-a avut în mînă.

"E frustrant, dar noi am demonstrat şi acum că sîntem o echipă! Astfel de momente îţi oferă handbalul. Trebuie să învăţăm că se joacă pînă în ultima secundă, nu pînă în minutul 55!", a declarat Paula.

Goalkeeperul crede că a avut în faţă o apărare formidabilă. "Le mulţumesc fetelor, m-au ajutat enorm, dar din păcate am pierdut. Vom încerca să reparăm ce mai e de reparat, să terminăm cît mai sus posibil", a încheiat Paula.

"A doua oară cînd pierdem puncte pe final!"
Gheorghe Tadici a fost mulţumit de angajamentul fetelor şi a dat voalat vina pe erorile de arbitraj din final. "Jucătoarele nu sînt roboţi, sînt limite peste care nu poţi să treci", a spus Tadici.

"A doua oară cînd pierdem puncte pe final de meci. Îmi pare foarte rău, nu vreau să acuz arbitrajul, dar au fost cîteva decizii care mi s-au părut eronate. La Ciuciulete a fost 7 metri, ei au dat 9 metri, la Pîrvuţ a fost o eliminare gratuită. Dacă analizaţi ultimele cinci minute, o să vă daţi seama ce s-a întîmplat! Nu contează ce s-a întîmplat în minutul 15, în minutul 40, dar în ultimele cinci minute fiecare decizie contează", a adăugat tehnicianul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ceaiuri
ceaiuri  •  14 Decembrie 2014, 14:22

spania atunci cum de le-au invins?

marius.bxl
marius.bxl  •  14 Decembrie 2014, 13:33

când nu-i voinea e tadici ,când nu-i tadici e voinea antrenor.daca in Ro avem numai 2 antrenori atunci aduce-ti unul strain ca astea sun de mult tentative de antrenori

portardelegenda
portardelegenda  •  14 Decembrie 2014, 11:16

sper sa nu mai ai posibilitatea sa antrenezi deoarece dumneata faci aceste fete sa privesca handbalul ca pe o corvoada , ca pe un chin nu ca pe o bucurie si o ocazie de a se afirma . Asta e si explicatia psihologica a permanenteilor rateuri din finalul jocurilor . Altfel sunt convins ca ai cele mai bune intenti dar dupa cum stiti probabil drumul catre iad e pavat cu bune intentii deci RETRAGETI-VA DEFINITIV DIN SPORT . Cu consideratie UN SIMPLU SUPORTER .PS Stii de ce nu poti castiga d-l Tadici ? Pentru ca nu ai invatat nici acum sa pierzi ca un domn

Vezi toate comentariile (6)
Comentează