SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA-UNGARIA 19-20

Corespondenţă din Debrecen » Cristina Neagu, resemnată după eşecul cu Ungaria: "Eu îmi asum totate greşelile făcute!"

Articol de - Publicat duminica, 14 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 decembrie 2014 00:42

Cristina Neagu spune că atacul nu a mai funcţionat în ultimele minute şi de aici a venit reculul României, aseară, la Debrecen.

Cristina Neagu nu a prins aseară una din zilele ei bune. A alternat momentele bune cu cele mai puţin bune, iar la final, a recunoscut că poate şi datorită ei, Ungaria a reintrat în joc.

"Nu ştiu ce s-a întîmplat în ultimele şase minute, cred că în atac nu s-a mai jucat la fel de bine. Am ratat eu poate din acea poziţie clară, şi în şase cu cinci, apoi am trimis mingea în bară. Eu îmi asum absolut tot ce fac pe teren, nu mi-e frică să mă ascund. Asta e, fiecare a făcut greşeli, trebuie să privim înainte. E o înfrîngere dureroasă pentru noi, ne doream să cîştigăm cu Ungaria. Cînd pierzi în felul acesta, la un gol, nu ştiu ce ar mai fi de zis", a declarat Neagu.

Cristina nu a comentat deciziile arbitrilor de pe final, dar în vocea sa s-a simţit frustrarea. "Nu îmi stă în caracter să comentez arbitrajul şi nu o să o fac nici acum, dar dacă aşa se crede că este un joc fair-play, atunci e OK, nu mai zicem nimic. Noi încercăm să jucăm pe teren cît ne este permis", a spus Cristina.

Interul stînga crede că nu e timp de lamentări. "Ne dorim să cîştigăm următoarele meciuri, să strîngem rîndurile şi să ne adunăm pentru disputa cu Spania", a încheiat Neagu.

"Vreau să le mulţumesc suporterilor care ne-au fost alături. Din păcate, nu le-am putut aduce o bucurie" (Cristina Neagu)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ceaiuri
ceaiuri  •  14 Decembrie 2014, 14:31

cristina esti cea mai buna jucatoare...sigur nimeni nu are ce-ti reprosa(handicapati sunt peste tot)daca toata echipa incerca sa inscrie..sigur iti era si tie mai usor..cat despre arbitraj eu zic ca a fost ok(am vazut si jocul croatelor in decisiv cu 2romance...si parca romancele au fost sub..rusi)

vladutz13
vladutz13  •  14 Decembrie 2014, 12:50

Pai sa-si asume, pt ca a gresit mai multe pase decat toate celelalte la un loc.... pase la interceptie, nu asa. Si da, ratarea aia singura cu portarul in minutul 57 a decis meciul.

stefy29
stefy29  •  14 Decembrie 2014, 12:04

Capul sus! Trebuie sa mergi mai departe pentru ca esti o handbalista adevarata. Daca-ti intrau ultimele 2 mingii in poarta acum erai erou national. Vor mai fi meciuri si ROMANIA are nevoie de Cristina Neagu.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează