SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA-POLONIA 24-19

Corespondenţă din Debrecen » Fabuloasa Paula » Ungureanu continuă evoluţiile bune la naţională: procentaj umitor de reuşită cu Polonia

Articol de - Publicat joi, 18 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 decembrie 2014 08:44

Un meci ireal făcut şi ieri de Paula Ungureanu. 18 parade, 50 la sută procentaj de reuşită, iar victoria a fost mult mai uşor de obţinut.

"Cînd ai un portar ca Paula Ungureanu, care scoate un procentaj de 50 la sută după un meci întreg, nu ai cum să nu cîştigi. Noi ne-am creat ocazii, dar ne-am lovit de fiecare dată de un portar ireal", a declarat antrenorul Poloniei, Kim Rasmussen.

Goalkeeperul de la Baia Mare a fost lăudat şi de omologul din poarta Poloniei, Anna Wysokinska, desemnată, de asemenea, numărul 1 în echipa adversă. "Am apărat şi eu, dar nu am putut să o fac ca românca", a declarat Wysokinska, care a avut cu patru parade mai puţin şi un procentaj de 44 la sută!

"Am avut în faţă o apărare extraordinară. Le mulţumesc fetelor pentru felul cum s-au dăruit. Cînd ai apărare, atunci ai şi poartă sau mie îmi e mult mai uşor" a fost explicaţia Paulei.

Ungureanu regretă faptul că România a început mai greu turneul final, că a arătat mai bine în ultimele meciuri, dar spune că nu e loc de văicăreli.

"Noi ne-am făcut-o cu mîna noastră. E păcat, dar trebuie să învăţăm şi din eşecuri. Important e că am arătat că avem valoare şi că trebuie să se aibă încredere pe viitor", a încheiat Paula.

80 de parade a reuşit Paula Ungureanu în cele şase partide de la Euro 2014, avînd un procentaj total de 40 la sută la mingile salvate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
vladutz13
vladutz13  •  18 Decembrie 2014, 09:53

Cand polonezele preluasera conducerea, Paula Ungureanu ne-a tinut in joc, a avut vreo 3-4 parade consecutive 1 la 1. Si totusi, ieri am votat echipa turneului, si Paula nu a fost nici macar nominalizata in primele 5 :((. Inainte de ultima etapa avea al 3-lea procentaj si asta nu la o echipa din varful clasamentului ci la echipa de pe 9. Nu inteleg :(

Vezi toate comentariile (1)
Comentează