SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA-POLONIA 24-19

Corespondenţă din Debrecen » Gheorghe Tadici şi-a felicitat jucătoarele: "Le mulţumesc fetelor pentru dăruire!"

Articol de - Publicat joi, 18 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 decembrie 2014 21:52

La finalul meciului cu Polonia, Gheorghe Tadici a ţinut să-şi felicite fiecare jucătoare în parte. Le-a pupat pe Paula, pe Neagu, pe Brădeanu, dar şi pe Perianu şi Pîrvuţ.

"Sînt foarte mulţumit de felul cum s-a jucat la acest turneu. Sigur că au fost acele accidente, eu aşa le numesc, cu Danemarca şi Ungaria, dar fetele astea sînt şi ele oameni, nu roboţi. Dacă am fi avut şi noi echipa completă, dacă măcar nu se accidenta Nechita pe parcurs, altfel ar fi stat lucrurile. Oricum, vă spun sincer, se naşte o nouă echipă a României. Lîngă Neagu, Brădeanu, Elisei, Ungureanu, cresc alte fete care vor avea rezultate în următorii opt ani! Pînă la urmă ăsta e nivelul nostru acum, faţă de condiţiile avute în societatea românească, ne putem declara mulţumiţi", a spus tehnicianul.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
suporter_valcean
suporter_valcean  •  18 Decembrie 2014, 15:42

Tu, Ghitza, esti accidentul. Tu ai cerut time-out pentru Ungaria, tu ai cerut schema pentru Neagu desi era la mintea cocosului ca va fi luata om la om. Tu ai ramas fara reactie si fara solutii pe finalul meciului cu Danemarca. Mica este robot nu om. Tu ai facut din ea un robot. 5 ore si 42 de minute jucate in cele 6 meciuri din 11 zile. Nu esti sanatos la cap, Ghitza. Fa pasi!

ceaiuri
ceaiuri  •  18 Decembrie 2014, 14:56

eu cred ca si-a luat ramas bun de la fete...si poate pana trec 8ani gasim alt antrenor

gyglyo2005
gyglyo2005  •  18 Decembrie 2014, 11:00

Fara golul primit in ultima secunda cu Danemarca, Romania era pe locul 2 acum si implicit in semifinale. Dar d-l antrenor nu a stiut sa gestioneze situatia, ca si in meciul cu Ungria, din nefericire.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează