SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA-SPANIA 22-20

Corespondenţă din Ungaria » Mentalitate de învingătoare » Cristina Neagu se gîndeşte la Budapesta: "Locul 10 nu e tot una cu locul 5"

Articol de - Publicat marti, 16 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 decembrie 2014 22:33

Cristina Neagu a pus începutul mai slab al jocului de ieri pe faptul că echipa avea moralul scăzut după partida pierdută la limită cu Ungaria.

"S-au făcut multe speculaţii după acel meci, au fost multe critici. De la încălzire am fost apatice, am făcut o repriză slabă, dar Paula ne-a dat aripi, a salvat mingi senzaţionale", a spus Cristina.

Interul stînga e bucuros că echipa a arătat tărie, că s-a ridicat şi că a demonstrat că are mentalitate de învingătoare. "Important e că am reuşit să ne ridicăm, că tot timpul se spune despre noi. românii, că, vezi Doamne, nu avem mentalitate pentru a cîştiga! Cine ne dădea şanse cu Spania, se vorbea de o victorie la scor a adversarelor!".

Nu are regrete pentru punctele pierdute. "Ăsta e sportul, aşa a fost să fie. În meciurile trecute poate ne-a lipsit un pic de şansă, acum am avut-o. Cel mai important e acum să ne gîndim la jocul cu Polonia, pe care trebuie să-l cîştigăm!", a subliniat Neagu.

"Nu cunoşteam portarul!"
Cristina spune că, în primele minute, după ce s-a accidentat Navarro, au avut probleme cu celălalt goalkeeper, Temprano. "Nu o ştiam. E simplu să spui să nu mai arunci la semiînălţime şi la braţe, tot timpul auzi «Aruncaţi sus! Sus!», dar mingea are o grămadă de clister pe ea şi parcă nu te mai ascultă", a dezvăluit optarul României. A încheiat pe un ton optimist. "Vrem să cîştigăm cu Polonia, să mergem la Budapesta. Locul 10 nu e tot una cu locul 5 şi aşa mai departe!".

E golgeterul Euro 2014!
Cu cele 7 reuşite de ieri, Cristina a devenit cea mai bună marcatoare de la turneul final din Ungaria. Interul stînga al României are 40 de goluri în cele cinci meciuri disputate, devansînd-o cu două reuşite pe Carmen Martín. Neagu a mai cîştigat titlul de golgeter şi la Euro 2010, cînd a trimis de 58 de ori mingea în porţile adversarelor.

Desemnată ieri jucătoarea meciului cu Spania, ea i-a oferit la final buchetul de flori portarului Paula Ungureanu. "Am glumit cu ea şi i-am spus acest lucru, că merita să primească premiul. Important e însă nu cine e jucătoarea meciului, ci cine cîştigă. Şi cînd România o face, e bine", a spus Neagu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ceaiuri
ceaiuri  •  16 Decembrie 2014, 18:34

sau 5 daca terminam cu o victorie...

ceaiuri
ceaiuri  •  16 Decembrie 2014, 18:29

locurile pe care le putem ocupa..10 daca germania invinge in ult meciuri(chiar pe franta astazi)9daca germania pierde un meci..si noi pierdem la polonia,invingem polonia terminam pe 6

sakamoto
sakamoto  •  16 Decembrie 2014, 12:09

Atita timp cit joaca handbal Norvegia, urmasele viKingilor, titlul european si mondial la feminin, este sechestrat!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează