SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE - CSM BUCUREŞTI 24-21

Costică Buceschi jubilează după victoria cu CSM şi le pune la punct pe bucureştence: "Vor mai pierde şi alte meciuri!"

Eliza Buceschi a marcat de 6 ori contra bucureştencelor, fiind principala marcatoare a gazdelor // Foto: emaramureş.ro
Eliza Buceschi a marcat de 6 ori contra bucureştencelor, fiind principala marcatoare a gazdelor // Foto: emaramureş.ro

Articol de - Publicat marti, 07 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 06 octombrie 2014 23:19

Costică Buceschi crede că bucureştencele şi-au creat artificial o aură de invincibilitate. "Au şapte jucătoare bătute în cuie, nu au un lot!", spune tehnicianul de la HCM.

HCM Baia Mare a învins duminică, pe teren propriu, cu 24-21 pe CSM Bucureşti, principala rivală la cîştigarea titlului. Campioana României s-a impus însă doar în ultimele minute, cînd a părut că CSM a căzut fizic, Mette Klit mizînd tot meciul doar pe 10 handbaliste.

"Noi am clădit pe baza locului 1, ei pe locul 7!"
"Nu e problema mea ce se întîmplă la ei, dar parcă prea au pus o presiune artificială că sînt o echipă invincibilă, că nu-i bate nimeni! Au pierdut la Baia Mare şi o să mai treacă prin asta, cu siguranţă! Pînă acum nu au avut meciuri puternice, iar marele lor avantaj e faptul că se vor axa pe un singur front, nu joacă în cupe", a declarat antrenorul lui HCM Baia Mare, Costică Buceschi.

Tehnicianul consideră că lotul echipei sale e mult mai valoros. "Noi am clădit pe baza locului unu, ei au plecat de la locul 7. Noi am păstrat nucleul, am cîştigat campionatul pe un schelet al jucătoarelor române. Ei folosesc numai străine, dar şi aşa au şapte handbaliste bătute în cuie, restul nu sînt de aceeaşi valoare", a explicat Buceschi.

"Nu pot primi punctele înapoi!"
Tehnicianul de la Baia Mare spune că nu vede cum CSM să primească punctele înapoi după meciul cu SCM Craiova, în mediatizatul "caz Ecusoanele". "Pe ce bază să primească punctele? Dacă le primesc, atunci trebuie să le ia şi Craiova de acum un sezon şi Braşovul de acum doi ani. Ei nu înţeleg că au greşit şi trebuie să recunoască! Oricum, campionatul nu e încheiat, că i-am bătut noi o dată. Sînt conştient de asta, CSM e o echipă de Liga Campionilor şi e de luat în seamă", a încheiat Buceschi.

CSM vrea arbitri străini
Directorul general de la CSM Bucureşti, Constantin Căliman, nu a dat vina pe arbitraj pentru înfrîngerea de duminică seara. "Nu discut de arbitraj. Noi am jucat prost, am prins o zi slabă. Nici Pessoa nu a mai apărat cum a făcut-o pînă acum, dar am pierdut doar un meci. Mai e mult pînă la titlu şi ne vom reveni", a declarat Căliman. Totuşi, oficialul bucureştean a revenit ieri şi a spus că "la următoarele dispute cu HCM Baia Mare, CSM Bucureşti va solicita arbitri străini. E păcat ca un meci să fie influenţat într-un fel sau altul, în condiţiile în care ambele echipe investesc mult", a spus Căliman.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
suporter_valcean
suporter_valcean  •  08 Octombrie 2014, 08:35

"costica a dat o replica comentariilor acide", asta da explicatie! La lipsa de educatie se da replica cu lipsa de educatie. In ultimele minute, arbitrii au tinut totul sub control. (doua goluri diferenta pentru HCM. Semicercul fluierat aiurea punea in pericol victoria HCM-ului, CSM-ul fiind echipa cu un atuu moral, venind din urma)

ceaiuri
ceaiuri  •  07 Octombrie 2014, 16:47

rade ciob de oala sparta...uita ca acum putin timp isi depusese demisia(dupa infrangerea de la brasov cred)si acum vorbeste de csm...cand mai bine ar incerca sa-si aduca echipa la forma cea mai buna..pt ca peste o sapt si ceva vin polonezele si nu o sa fie asa simplu...

silviu74
silviu74  •  07 Octombrie 2014, 13:50
Postat de kkkotto07 pe 07 Octombrie 2014, 09:30

Daca Craiova aduce in pauza de iarna 2-3 norvegience cel putin la fel de bune ca Edem nu-l vad bine pe Buceschi. Oricum, prea multa laudarosenie, totusi CSM a condus in mare parte a jocului

la pauza hcm conducea cu 1 gol iar la final cu 3 goluri, unde este "csm a condus mare parte din joc " ???? poate aduce craiova 5 norvegience, mai aveti de tras mult ca sa bateti pe hcm si in plus parvut apartine de hcm, cand va reveni la Baia Mare veti fi terminati !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează