SPORTURI  »  HANDBAL  »  PREMIU

Cristina Neagu a fost desemnată cea mai bună handbalistă a lumii » Premiu și pentru Paula Ungureanu

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 10:45

După un an incredibil, Cristina Neagu a fost desemnată cea mai bună handbalistă din 2015.

După voturile a 19 membri ai juriului internațional, plus cele ale fanilor care și-au ales favoriți pe site-ul handball-planet.com, Neagu a fost desemnat cea mai bună jucătoare a lumii, cu 84 de puncte.

Componenta celor de la Buducnost a cîștigat Liga Campionilor, fiind și golgheterul competiției. În plus, Neagu a fost desemnată cea mai bună jucătoare de la Campionatul Mondial din Danemarca, pe care l-a terminat pe locul 3 cu naționala României, fiind și cea mai bună marcatoare.

 neagu worldbestplayer2015

Podiumul a fost completat de două norvegience. Pe locul doi a fost Nora Mork, 52 de puncte, și pe trei a fost Heidi Loke, 49 de puncte.

Și Paula Ungureanu a fost premiată. Românca a fost aleasă în echipa anului 2015, pe handball-planet.com.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
doublegi
doublegi  •  09 Ianuarie 2016, 00:54

Felicitari Cristina Neagu , Paula Ungureanu si echipei Nationale de Handball .... Pacat ca sunteti in tara in care se vorbeste doar de steaua ..barcelona ...real .. messi si ronaldo ..iar marile valori sau vedete ale acestei tari sunt cocalarii si pitipoancele. Momentan la tv nu am auzit nici o stire despre aceste performante dar cand o sa castige un strain balonul de aur la fotbal o sa ma plictisesc de aceleasi stiri despre acelasi subiect ....dovada ca presa din Romania a stiut mereu sa isi promoveze valorile ...

mircea1957
mircea1957  •  08 Ianuarie 2016, 16:30

Merita! Felicitari! Asteptam reactia lui Tadici!

mplttev
mplttev  •  08 Ianuarie 2016, 16:07

Ar mai fi cineva, după părerea mea, Elizabeta Samara. Un an de excepție pentru ea, a câștigat cupa campionilor și campionatul european.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează