SPORTURI  »  HANDBAL  »  BARAJ

Cristina Neagu: ”Am crezut tot timpul în calificare!” » România merge la Mondial după victoria în fața Austriei

foto: Alex Nicodim, GSP
foto: Alex Nicodim, GSP

Articol de , - Publicat marti, 13 iunie 2017 22:56

Cristina Neagu, vedeta echipei României, și-a încurajat colegele la pauză, în vestiar, și le-a spus că dacă vor lupta, vor întoarce rezultatul.

România a fost condusă 40 de minute în returul cu Austria, în mai multe rânduri și la trei goluri diferență. "Tricolorele" nu s-a panicat însă, au jucat până la final și au câștigat până la urmă la 9 goluri diferență: 33-24.

Cristina Neagu, alături de Valentina Elisei, Gabriela Perianu, Aneta Udriștoiu și portarii Dedu și Dumanska au fost cele mai bune jucătoare "tricolore".

"Am spus de la început că nu ne va fi ușor, s-au schimbat multe jucătoare și în naționala noastră și asta se vede. La pauză am vorbit în vestiar și le-am spus fetelor mai tinere că nu contează rezultatul de pe tabelă. Să nu ne panicăm și să jucăm până la final, pentru că dacă ne vom apăra, vom întoarce rezultatul", a declarat Cristina Neagu.

Superstarul României nu se gândește la o medalie la Mondiale, fiind realistă ca va fi foarte greu. "Să vedem în ce grupă picăm, mi-aș dori să ajungem măcar între primele opt, pentru că acolo, la jocurile eliminatorii, se poate întâmpla orice. Toate fetele trebuie să înțeleagă însă că e nevoie de multă muncă, e nevoie ca toate să dăm mult mai mult pentru ca echipa României să reușească", a încheiat Neagu.

"Cel mai important e că fetele au simțit presiunea când erau conduse cu trei goluri și au revenit, respectând statutul de favorită. Nu facem promisiuni pentru Mondiale, dar trebuie să realizăm unde ne este nivelul"
Ambros Martin, antrenor România

"La pauză am zis să ne uităm la scor și să intrăm să învingem. Apărarea a funcționat exact. Mergem la Mondiale să obținem un loc cât mai bun"Mădălina Zamfirescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
valentinn10
valentinn10  •  14 Iunie 2017, 09:13

BRAVO、BRAVO, BRAVOOO...

eucutine
eucutine  •  13 Iunie 2017, 23:26

Felicitari fetelor!!! La handbal feminin suntem precum Brazilia la fotbal...masculin. Nu ratam niciun mondial.

romulus65
romulus65  •  13 Iunie 2017, 23:10

Bravo fetelor!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează