SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA-UCRAINA 23-22

Cristina Neagu prinde aripi după meciul cu Ucraina: "Putem cîştiga cu oricine şi eu cred în asta!"

Articol de - Publicat vineri, 12 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 decembrie 2014 01:02

Cristina Neagu spune că a obosit după jocurile din grupă, dar că îşi va reveni după ziua de pauză. "Mai putem creşte şi trebuie să o facem!".

25 de goluri a marcat Cristina Neagu în primele trei jocuri pentru România, interul stînga fiind de departe golgeterul echipei. Şi ieri, în partea a doua, cînd echipa nu găsea calea spre gol, Neagu a rezolvat în multe situaţii. Ultimele cinci goluri, de altfel, au fost reuşite de către ea!

"Ne bucurăm pentru această victorie în faţa Ucrainei. Nu a fost deloc uşor, dar vom pregăti meciurile din grupa principală încrezătoare că putem face multe victorii", a spus Neagu. Cristina spune că echipa are nevoie de orice jucătoare din lotul de 16: "Nu poţi juca bine mereu, mai prinzi şi zile slabe, important e ca noi să dăm totul pe teren".

Neagu spune că a intervenit şi oboseala. "Acum trebuie să ne refacem fizic. Unele dintre noi am jucat mult, sîntem obosite, dar ne putem reface. Eu, una, cred că avem şanse să cîştigăm cu oricine", a încheiat Neagu.

3 victorii, două egaluri şi o singură înfrîngere e, după meciul de aseară, palmaresul României contra Ucrainei în ultimii 10 ani

"Îi aşteptăm pe suporteri lîngă noi, sîmbătă, la primul meci din grupele principale. Sîntem convinse că vor veni în număr cît mai mare" (Paula Ungureanu)

Gustul amar polonez

Polonia a trimis anul trecut România acasă în "optimile" Campionatului Mondial, cîştigînd în faţa "tricolorelor" cu 31-29 la Novi Sad. România a condus 50 de minute, chiar şi la cinci goluri diferenţă, dar pe final a căzut şi a pierdut.

Polonia a ajuns pînă pe locul 4. Şi la ediţia actuală Polonia a furnizat o mare surpriză ieri, trecînd de Rusia, 29-26. Una dintre cele mai bune jucătoare ale Poloniei, interul Kinga Byzdra, coechipiera Cristinei Neagu la Buducnost, lipseşte însă de la ediţia actuală, fiind accidentată.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Decembrie 2014, 03:23

putem... mda.. mai degraba, tu poti, poate si paula.. dar colegele voastre.. mai putin.

tardelli
tardelli  •  12 Decembrie 2014, 18:35

Cristina Neagu e pe loc 2 in topul marcatoarelor.Dar are o problema.Eficacitatea ei lasa mult de dorit.Doar 49 % din suturi sunt goluri.Asta in conditiile in care a executat si multe lovituri de la 7 m. O concluzie ar fi ca trebuie odihnita mai mult .Adica joaca prea mult si in aparare.

rzv23
rzv23  •  12 Decembrie 2014, 13:23
Postat de band206 pe 12 Decembrie 2014, 09:31

Mai ziaristi de r.a.h.a.t. Pai pe primul loc trebuia sa figureze stirea cu acest rezultat. Sa prezentati clasmentul grupei principale, programul si tot ce tine de acest european. Dar voi dati cateVA randuri in fiecare zi si astea pe la sfarsit. Nu ati scris de meciurile din celelalte grupe, cine si cum s-a calificat. Vai de mama voastra. In schimb zeci si zeci de articole despre Steaua si marele ei rezultat. SA VA FEI RUSINE

exact ! ziar de cacat

Vezi toate comentariile (4)
Comentează