SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

VIDEO Cristina Neagu regretă că nu poate vedea finala Mondialului: „E o situație mai neobișnuită!” + câți fani sunt așteptați la CSM București - Kristiansand

Antrenorul Adrian Vasile (40 de ani) și interul stânag Cristina Neagu (34 de ani) au prefațat meciul pe care CSM București îl joacă duminică, de la ora 17:00, împotriva lui Vipers Kristiansand,
Antrenorul Adrian Vasile (40 de ani) și interul stânag Cristina Neagu (34 de ani) au prefațat meciul pe care CSM București îl joacă duminică, de la ora 17:00, împotriva lui Vipers Kristiansand,

Articol de , - Publicat vineri, 16 decembrie 2022 18:13 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2022 18:57

Antrenorul Adrian Vasile (40 de ani) și interul stânga Cristina Neagu (34 de ani) au prefațat meciul pe care CSM București îl joacă duminică, de la ora 17:00, împotriva lui Vipers Kristiansand, în runda cu numărul 9 a grupei A din Liga Campionilor la handbal feminin. 

Meciul dintre CSM București și Kristiansand, derby-ul grupei A din Liga Campionilor, se va juca în același timp cu finala Campionatului Mondial de fotbal, Franța - Argentina. În ciuda acestui lucru, fanii „tigroaicelor” vor umple sala Polivalentă, circa 5.000 de spectatori fiind așteptați la meci.

CNN dezvăluie altă controversă în cadrul FIFA: președintele ucrainean Zelenski, refuzat la Mondial
Argentina - Franța
CNN dezvăluie altă controversă în cadrul FIFA: președintele ucrainean Zelenski, refuzat la Mondial

VIDEO. Adi Vasile, înainte de CSM București - Kristiansand: „Cred că sala va fi plină”

„Cred că faza de apărare va fi cheia. Pentru noi ar fi două puncte care ar consolida clasamentul grupei. O victorie în meciul de duminică ar fi fantastică! E normal să existe presiune. 

Cred că Bucureștiul propunere trei echipe care fac meciuri extraordinare în Liga Campionilor: noi, Dinamo, Rapid. Bucureștiul este privilegiat să vadă trei echipe în această competiție. 

Pentru noi, să jucăm în sala Polivalentă este o mare plăcere. Cred că sala va fi plină. Ieri mai erau numai 200 de bilete disponibile. Asta arată iubirea românilor față de handbal”, a declarat Adrian Vasile într-o conferință de presă. 

„Din ce am înțeles, biletele aproape s-au epuizat. Cred că vor fi foarte mulți oameni în sală. E o situație mai neobișnuită, e finala Cupei Mondiale, dar cui îi place handbalul va veni să ne susțină. Avem mare nevoie de fani. 

Am urmărit mai multe meciuri de la Campionatul Mondial. Normal, mi-aș fi dorit să văd finala, dar mă concentrez pe ce avem noi de făcut”, a comentat Cristina Neagu. 

Citește și alte știri din handbal: 

GALERIE FOTO Dinamo a revenit senzațional în fața sperietoarei Veszprem, deși era condusă cu 3 goluri la pauză! Clasamentul în grupa de Ligă

VIDEO Valentin Ghionea, Dinamo, trage un semnal de alarmă după articolul din GSP: „E nevoie de arene noi în toată țara!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
PopaNiculae57
PopaNiculae57  •  16 Decembrie 2022, 21:55

Renunț la fotbal in favoarea handbalului !

dobrin
dobrin  •  16 Decembrie 2022, 20:36

Sa se dea accidentata, asa poate sa vada meciul...

danut.petnaise
danut.petnaise  •  16 Decembrie 2022, 19:33

Oamenii și-au luat bilet, dar nu au știut că meciul va fi la aceeași oră. Vor renunța la handbal și se vor uita la fotbal. O dată la 4 ani este finala campionatului mondial la fotbal. Sper să mă înșel.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează