SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Cristina Neagu revine azi, în meciul cu Braşov, după un an şi 7 luni de aşteptare!

Cristina Neagu revine pe terenul de handbal
Cristina Neagu revine pe terenul de handbal

Articol de - Publicat miercuri, 10 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 10 octombrie 2012 12:59

După un an şi şapte luni de aşteptare, Cristina Neagu reintră, azi, în meciul de la Braşov.

Aşteptarea a luat sfîrşit pentru Cristina Neagu. După mai bine de un an şi jumătate, interul stînga va îmbrăca din nou azi tricoul Oltchimului. Handbalista a făcut ieri deplasarea cu campioana României la Braşov şi ar putea fi trimisă de antrenorul Jakob Vestergaard să joace cîteva minute în meciul contra Coronei, din etapa a cincea a Ligii Naţionale.

Neagu a reluat de mai puţin de două săptămîni antrenamentele cu mingea, după ce a primit verde din partea doctorului care a operat-o la umărul drept, la New York. În funcţie de cum se va simţi pe teren, dar şi de evoluţia scorului, cea mai bună jucătoare din lume în 2010 ar putea intra cîteva minute şi duminică, la debutul Oltchimului în noua ediţie a Ligii Campionilor, în disputa cu Hypo Viena, de pe teren propriu. "Îmi doresc enorm să joc, m-am săturat să aştept! Am încredere că revin la forma dinainte de operaţie", a declarat Cristina imediat după revenirea din Statele Unite, unde fusese la control.

Ultimul meci, 12 februarie 2011
Neagu a jucat cel din urmă meci în februarie 2011, contra campioanei Spaniei, Itxako Estella. Oltchim a pierdut atunci, 25-26, Neagu ratînd egalarea dintr-un şut de la mijlocul terenului, în ultimele secunde, mingea lovind bara. S-a operat apoi în SUA, multă vreme revenirea sa fiind pusă sub semnul întrebării. Dacă Neagu nu va mai simţi dureri la umărul drept, ea ar putea prinde, în luna decembrie, şi turneul final al Campionatului European, din Serbia, cu "naţionala" României.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ex_pitesteanul
ex_pitesteanul  •  10 Octombrie 2012, 23:44

sper sa se fi refacut complet. cristina neagu este, probabil, cel mai bun sportiv roman in ultimii cinci ani

gazmetan
gazmetan  •  10 Octombrie 2012, 17:31

O veste buna

craioveanu91
craioveanu91  •  10 Octombrie 2012, 14:07

sper sa fie apta pentru euro ca iar ne vom face de ras

Vezi toate comentariile (6)
Comentează