SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Cristina Neagu, salariu de Liga 1 la CSM București! Doar Chipciu, Keșeru și Budescu o depășesc

Cristina Neagu
Cristina Neagu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 decembrie 2021 18:06 / Actualizat miercuri, 29 decembrie 2021 22:19

Cristina Neagu (33 de ani) și-a prelungit contractul astăzi cu CSM Bucuresți pentru încă două sezoane și va încasa o sumă uriașă din noua colaborare cu „tigroaicele”.

CSM București a reușit să-și asigure serviciile Cristinei Neagu și în următoarele două sezoane, dar acest lucru va afecta mult bugetul Primăriei Capitalei.

Remunerată până acum cu 17.500 de euro pe lună, Neagu a cerut o mărire de salariu pentru a semna prelungirea cu bucureștencele. Astfel, potrivit celor de la adevărul.ro, interul stânga a solicitat 22.000 de euro, dar s-a mulțumit până la urmă și cu 20.000.

Doar 3 fotbaliști o întrec pe Cristina Neagu

Cu acest nou salariu, Neagu urcă pe locul 4 în topul celor mai bine plătiți sportivi din România, fiind devansată doar de Alexandru Chipicu, Claudiu Keșeru și Constantin Budescu.

Topul celor mai bine plătiţi sportivi din România:

  • 1. Alex Chipciu (CFR Cluj) - 30.000 de euro
  • 2. Claudiu Keşeru (FCSB) - 25.000 de euro
  • 3. Constantin Budescu (FCSB) - 25.000 de euro
  • 4. Cristina Neagu (CSM Bucureşti, handbal), Florin Tănase, Florinel Coman (FCSB), Mario Camora, Denis Alibec (CFR Cluj) - 20.000 de euro

Cristina Neagu, prelungire de contract cu CSM București

Clubul Sportiv Municipal București îi anunță atât pe fanii noștri, cât și pe toți suporterii handbalului din țara noastră că cea mai bună jucătoare a lumii va evolua în continuare în Liga Florilor și în Liga Campionior pentru echipa la care a evoluat în ultimii patru ani și jumătate! 

Cristina Neagu și Clubul Sportiv Municipal București au ajuns la un acord de a continua împreună! Cristina și-a prelungit actuala înțelegere cu încă doi ani! Cea mai bună handbalistă a lumii în patru rânduri, Cristina Neagu, 33 de ani, evoluează la CSM București din 2017. Mult succes, Cristina Neagu!

-Comunicat CSM București

Citește alte știri din handbal:

O jucătoare din Iran refuză să se întoarcă acasă după Mondial » Dezvăluiri tulburătoare: „Soţul are dreptul să ne bată!” + cum au fost șantajate și ce s-a întâmplat după meciul cu România

România, victorie cu Turcia în primul meci la Trofeul Carpați » Elevii lui Xavi Pascual au tremurat pe final

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (41)
ceaiuri
ceaiuri  •  30 Decembrie 2021, 13:51

de cand e bugetara..gandeste in concordanta,daca se castiga campionatul si cupa ...nu e un an ratat,dar putin f putin pt ea si o echipa de jucatoare straine , bine platite..sa-ti propui asa putin...cat despre jucatoarea Neagu cred ca a realizat destul de putin pt ea..nu a reusit sa prinda o echipa de top dintr-un campionat puternic(Mica a jucat ani buni la Gyor,Pintea smd)

sibelius
sibelius  •  30 Decembrie 2021, 12:55
Postat de tororosso pe 30 Decembrie 2021, 12:04

Stine Bredal Oftedal ,căpitanul echipei de handbal feminină Norvegiei are un salar lunar de 9.000 euro . Campioană Mondială 2021 , una desemnată cea mai bună jucătoare a turneului . Compararea între Neagu ca salar dar și performanță este de prisos . Dacă-i bal, atunci bal să fie! că doar primăria mun. are bani de dat unui individ care la națională dă oboseala în ea iar la club zburdă precum mieii primăvara .

Exact despre asta e adevarata discutie: bani foarte multi pentru performante zero, mai ales ca vorbim despre un sport care nu produce incasari nici din televiziune, nici din competitii.

tororosso
tororosso  •  30 Decembrie 2021, 12:04

Stine Bredal Oftedal ,căpitanul echipei de handbal feminină Norvegiei are un salar lunar de 9.000 euro . Campioană Mondială 2021 , una desemnată cea mai bună jucătoare a turneului . Compararea între Neagu ca salar dar și performanță este de prisos . Dacă-i bal, atunci bal să fie! că doar primăria mun. are bani de dat unui individ care la națională dă oboseala în ea iar la club zburdă precum mieii primăvara .

Vezi toate comentariile (41)
Comentează