SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Adrian Vasile, după victoria CSM-ului la Debrecen: „Am trecut printr-un proces intern săptămâna aceasta”

Vilde Ingstad în acțiune Foto Facebook Debrecen +13   FOTO
Vilde Ingstad în acțiune Foto Facebook Debrecen

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2023 12:37 / Actualizat duminica, 19 noiembrie 2023 12:51

CSM București s-a revanșat după egalul de săptămâna trecută cu Debrecen și s-a impus clar în Ungaria, 30-23 (15-9), în ultimul meci al anului în Liga Campionilor

Aflată într-o situație complicată, cu 3 victorii, un egal și 3 înfrângeri înaintea meciului retur cu Debrecen, campioana României a strâns eficient rândurile și a câștigat în deplasare.

Chiar dacă listei absențelor, pe care se află Grace Zaadi, Elizabeth Omoregie și Mihaela Mihai, i s-a adăugat Cristina Neagu, cu o problemă la genunchiul drept.

30-23 a fost scorul unei partide controlate de la început până la sfârșit, CSM fiind acum pe locul 4 în grupa A, cu 9 puncte, prima situându-se Gyor, 16.

Adrian Vasile: „Sunt fericit că în meci am rezolvat problemele din joc”

„Întâi, cred că a fost un meci foarte bun, foarte intens, am jucat din nou la distanță de o săptămână, multe lucruri pot rămâne la fel, așa cum multe pot fi diferite”, a spus antrenorul Adrian Vasile în conferința de presă de după partidă.

+9 FOTO

„În multe feluri, a fost un meci frumos de handbal, cu două echipe luptând. Vreau să mulțumesc staff-ului meu și jucătoarelor pentru că am trecut printr-un proces intern săptămâna aceasta, vorbind și gestionând lucrurile, dar cred că am găsit soluții, mergând mereu în direcția corectă”, a explicat el.

„Sunt fericit că în meci am rezolvat problemele din apărare, dar și din atac. Jucătoarele au fost calme și disciplinate, de aceea am putut câștiga”, a conchis Vasile.

Emilie Arntzen, laude pentru poartă și interul Stoica

„Sunt foarte mândră de echipă, de felul în care am jucat. Avem câteva jucătoare accidentate, dar aceasta este realitatea, nu putem face nimic în acest sens. 

Cred că jocul nostru a arătat bine privind din afară, cu energia pe care am pus-o în meci, cu dorința de a cîștiga pe care am avut-o”, a declarat și interul stânga Emilie Arntzen, autoare a 7 goluri.

8 goluria marcat interul stânga Ștefania Stoica, cele mai multe pentru CSM

„Asta fiindcă știam că avem nevoie de victorie, suntem într-o poziție dificilă. Am jucat bine, în special Evelina în poartă, a făcut un meci uimitor împreună cu apărarea, și Ștefi, interul stânga, nivelul la care a fost e extraordinar, asta mă face să mă simt bine pentru ceea ce avem în echipă”, a spus Arntzen despre portarul Eriksson și interul Ștefania Stoica.

Am încercat să revenim în repriza a doua, ne-am apropiat la două goluri, dar apărarea noastră nu a fost suficient de agresivă, așa că nu am putut schimba rezultatul.

- Zsoltan Szilagyi, antrenor Debrecen

De partea cealaltă, interul dreapta Szimonetta Planeta a spus că „am ratat multe șanse la început, așa că ne-am pierdut încredere și nu am mai putut reveni în meci mai târziu.

Nu pot să spun însă că sunt foarte dezamăgită pentru că am pierdut în fața unei echipe bune. Ar fi putut să se termine mai bine, dar atât am avut de această dată”.

Următorul meci pentru CSM va fi pe 7 ianuarie, acasă, cu Buducnost.

Clasamentul Grupei A

Adrian Vasile, după victoria CSM-ului la Debrecen: „Am trecut printr-un proces intern săptămâna aceasta”

Citește și: 

Debrecen - CSM București 23-30 » S-au revanșat cu vârf și îndesat! Victorie categorică pentru „tigroaice”
Liga Campionilor
Debrecen - CSM București 23-30 » S-au revanșat cu vârf și îndesat! Victorie categorică pentru „tigroaice”
Rapid, înfrângere fără drept de apel cu Vipers în Liga Campionilor. Clasamentul grupei
Vipers - Rapid
Rapid, înfrângere fără drept de apel cu Vipers în Liga Campionilor. Clasamentul grupei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mirceailascu
mirceailascu  •  21 Noiembrie 2023, 06:50

Au ajuns sa se bucure ca obțin victorii cu echipe f. Slabe . De ce nu spun cati bani toaca din tara . Oarecum cu astfel de antrenor sunteți pe tobogan. Nu va întrebați cine s ar încurcă cu un antrenor groaznic de slab ce echipa l ar lua ....nici din Cipru . .Ai vasile încă un pic și ai rezolvat cu csm .

ceaiuri
ceaiuri  •  20 Noiembrie 2023, 18:25

victorie fara Neagu...se poate

Crinughe1
Crinughe1  •  19 Noiembrie 2023, 17:28

După numărul comentariilor de aici îmi dau seama cât ii mai interesează pe suporteri ce spune acest nimeni din handbalul romanesc. O rușine a acestei tari. Și tocmai i-au mărit salariul pentru merite deosebite în prăbușirea unei echipe de renume din Eu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează