SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - SCM RM. VÂLCEA

CSM București e acum favorită la titlu! Cum arată lupta la câștigarea campionatului

FOTO: Răzvan Păsărică / Sport Picture +5   FOTO
FOTO: Răzvan Păsărică / Sport Picture

Articol de - Publicat miercuri, 11 martie 2020 23:44

După victoria, scor 23-22, CSM București e acum favorită la câștigarea campionatului în fața rivalei SCM Rm. Vâlcea. Bucureștencele sunt la egalitate de puncte, dar au un meci mai puțin disputat, la ultima clasată în Liga Florilor, AHCM Slobozia. Meciul e programat pe 29 aprilie. 

Victoria de azi o ajugă pe CSM București, care are prima șansă la câștigarea campionatului,. E de semnalat că la egalitate de puncte, Vâlcea are avantajul meciurilor directe! A câștigat cu 20-19 și a pierdut 22-23, marcând mai multe goluri în deplasare. În aceste condiții, CSM nu mai are voie la pași greșiți. 

Bucureștencele mai au 7 meciuri de disputat, în timp ce Vâlcea mai are șase. E greu de crezut că Neagu și compania se vor mai încurca, să piardă trei puncte, deși mai au deplasări grele, la Cisnădie, Craiova și Bistrița. Vâlcea mai are și ea meciuri dificile, la Baia Mare, Zalău, dar și cu Buzău și Bistrița acasă. S-ar putea ca titlul să se decidă chiar în ultima etapă, când CSM joacă la Bistrița, iar Vâlcea va sta, pentru că trebuia să întâlnească pe Corona Brașov.

VIDEO » Bătaie între antrenori la finalul meciului

Citește și: 

Scandal după CSM București - SCM Rm. Vâlcea! Florentin Pera iese la atac: „Și-au bătut joc de munca noastră”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  12 Martie 2020, 19:51

csm sigur are 99% dar....vine sfertul cu gyor,decisiv daca nu trec mai departe platesti o "armata"de jucatoare pentru campionat si nu stiu daca se justifica(unele jucatore pot "renunta" pana la ultima etapa si pot apare surprize)investitia...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează