SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL / CUPA ROMÂNIEI

CSM Bucureşti, Jolidon Cluj şi HC Zalău au făcut tot posibilul să piardă în sferturile Cupei României » Fuga spre casă!

ORIZONTAL, HANDBAL ,U JOLIDON CLUJ ,CSM BUCURESTI, handbal , sport, Alina Dobrin
ORIZONTAL, HANDBAL ,U JOLIDON CLUJ ,CSM BUCURESTI, handbal , sport, Alina Dobrin

Articol de - Publicat vineri, 20 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 19 mai 2011 21:30

CSM Bucureşti, Jolidon Cluj şi HC Zalău au desconsiderat competiţia, şi au făcut tot posibilul să piardă meciurile din "sferturi"

Meciurile din sferturile de finală ale Cupei României, care au avut loc ieri, la Bacău, au creat multă rumoare în lumea handbalului. Au fost o serie de echipe care au desconsiderat competiţia şi au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a pierde meciurile. Pentru că federaţia a obligat echipele să plătească cheltuielile legate de transport, cazare, dar şi baremurile arbitrilor şi oficialilor, în funcţie de zilele pe care le petrec în competiţie, mai multe cluburi au vrut să plece acasă cît mai repede! Oricum, trofeul pus în joc era dificil de cîştigat în condiţiile în care Oltchimul e greu de învins de vreo formaţie din România!

Cum să pierzi de la plus zece goluri?
CSM Bucureşti, echipa care a terminat pe locul 3 în Liga Naţională, a bătut un adevărat record! Echipa lui Vasile Mărgulescu a condus la pauză cu 6 goluri şi imediat după-pauză cu zece lungimi distanţă. Pe parcurs jucătoarele s-au gîndit însă că trebuie să plătească o noapte de cazare în plus dacă vor cîştiga, şi au jucat jalnic ultimele zece minute. Adversarele de la Dunărea Brăila au egalat în ultima secundă, spre bucuria bucureştencelor, şi au cîştigat apoi după aruncările de la 7 metri.

Jolidon Cluj şi HC Zalău nu le-au dat însă emoţii adversarelor. Oţelul Galaţi şi, respectiv, HCM Roman au condus în permanenţă, calificîndu-se în semifinale. Tadici a dus la Bacău, pentru a fi sigur că nu se califică, o echipă de junioare, lăsînd titluarele acasă.


Rezultate sferturi de finală
CSM Bucureşti-Dunărea Brăila 40-41 după 7 metri
Jolidon Cluj-Oţelul Galaţi 28-32
HC Zalău-HCM Roman 22-29
Oltchim Rm. Vîlcea-HCM Baia Mare 36-24

Programul semifinalelor
ora 18:00 Oţelul Galaţi-Dunărea Brăila
ora 20:00 Oltchim Rm. Vîlcea-HCM Roman
*partidele vor fi transmise în direct de DigiSport Plus

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
suporter_valcean
suporter_valcean  •  20 Mai 2011, 21:26

Dar la suporterii acestor echipe nu s-au gandit? Ei nu trebuiesc respectati?!

fiesta
fiesta  •  20 Mai 2011, 13:22

@nicky: foarte adevarat ce zici, ar trebui inceputa o campanie impotriva monstrilor Gatu, Voina, Gavrilescu...dar cine s-o poarte? Presa? In primul rand cuvantul presa mi se pare pretentios pentru niste mercenari fomisti si 2. cu totii sunt in aceeasi barca, impreuna cu "presa" sus-numitii au distrus handbalul romanesc si mai mult, ne-au distrus chiar si speranta pentru schimbare...Din pacate pentru handbalul romanesc per asnsamblu nu putem face nimic decat sa asteptam sa dea coltu' Gatu. Oltchimul insa are sanse maxime sa se salveze, trebuie sa faca doar ce stie mai bine: sa dea afara antrenorul :-), sa repare o greseala enorma si sa treaca la treaba! Tot ce le trebuie e vointa!

nicky
nicky  •  20 Mai 2011, 12:27

Asta se intampla in handbalul condus de Gatu si in care antreneaza Voina.....bravo lor ca au facut asa ceva..si eu as fi procedat la fel...oricum dupa declaratia de aseara a Cristinei Neagu: "Am avut probleme cu umărul de la început, dar mi s-a spus să trag de mine", cred ca presa ar trebui sa poarte o campania impotriva "monstrilor" Gatu, Voina si Gavrilescu...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează