SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Pregătire de Liga Campionilor: CSM București, neînvinsă în meciurile-test » Urmează Supercupa, cu Rapid

Antrenorul Adrian Vasile dând indicații la un timeout în a doua partidă cu Krim/ FOTO: CSM București
Antrenorul Adrian Vasile dând indicații la un timeout în a doua partidă cu Krim/ FOTO: CSM București

Articol de - Publicat miercuri, 17 august 2022 10:11 / Actualizat miercuri, 17 august 2022 13:19

CSM București este neînvinsă în meciurile de pregătire. Vicecampioana a câștigat cu Gloria Buzău, FTC Budapesta și Krim Ljubljana și așteaptă primul meci oficial: Supercupa cu campioana Rapid.

În vara trecută, CSM București nu a avut partide de pregătire în străinătate. Pentru noul sezon, antrenorul Adrian Vasile a schimbat strategia și CSM a jucat un meci la Budapesta cu FTC și două la Ljubljana, cu Krim. 

Interesant este că ambele formații sunt adversarele „tigroaicelor” în grupele Ligii Campionilor. Bucureștencele au învins-o pe FTC cu 22-21, iar pe Krim cu 25-24 și 34-25.

S-a săturat că nu l-a băgat Hagi! Gică Popescu și-a luat fiul și l-a transferat la alt club din Liga 1
TRANSFER
S-a săturat că nu l-a băgat Hagi! Gică Popescu și-a luat fiul și l-a transferat la alt club din Liga 1

CSM București, victorii cu gândul la Liga Campionilor

„Am urmărit să ne închegăm cât mai bine echipa, am urmărit să avem minute în teren, în mai multe formule de joc, cât mai aproape de realitate, pentru că sincronizarea vine în timpul jocului, împotriva unor adversari puternici. A fost o provocare pentru că adversarii ne-au arătat unde avem probleme și unde mai avem de reglat anumite aspecte, doar așa putem progresa”, a declarat pentru Gazeta Sporturilor Adrian Vasile.

După mulți ani, CSM nu are jucătoare accidentate la începutul sezonului și Vasile a putut să-și facă o idee despre potențialul echipei sale. Antrenorul CSM-ului a avut la dispoziție tot lotul, iar nou-sositele, Zaadi, Niakate, Glauser, Ericksson, Pintea sau Sudakova, au jucat pentru prima oară alături de Neagu, Omoregie, Dembele sau Arnzten. 

„Perioada de pregătire are un mare risc din perspectiva posibilelor accidentări, cred că am gestionat bine lucrurile din acest punct de vedere, trebuie să avem grijă în continuare. Suntem pe un drum bun. Pregătirea a fost de un nivel ridicat de intensitate și conștientizare. Fetele au "foame" de rezultate. Sunt mulțumit”, a spus Adrian Vasile.

Simona Halep, declarații după victoria complicată de la Cincinnati: „Am avut în față o luptătoare grozavă!”
WTA CINCINNATI
Simona Halep, declarații după victoria complicată de la Cincinnati: „Am avut în față o luptătoare grozavă!”

CSM București, în căutarea identității

Tehnicianul a subliniat că este mulțumit de jocul în apărare al echipei sale și că are mai multe soluții pentru zona centrală. Pentru faza de atac, Vasile consideră că formația va înscrie mai multe goluri, odată ce fetele se vor cunoaște mai bine.

6 jucătoarea transferat CSM București pentru noul sezon

„Integrarea fetelor noi este pe un drum bun, dar suntem încă în procesul de a ne cunoaște, de a vedea ce ni se potrivește. Relațiile de joc și sincronizarea jucătoarelor în teren vin după o perioadă mai lungă, vom vedea ce ni se potrivește și ce nu. Ne vom găsi identitatea întru totul, dar este nevoie de timp. La prima vedere, îmi vine să spun că echipa arată mai bine decât sezonul trecut”, crede Adrian Vasile.

Primul meci oficial pentru CSM București va fi Supercupa României, cu campioana Rapid, marți, 23 august. Cele două echipe se vor întâlni și în prima etapă de campionat, pe 27 august. Pe 11 septembrie, CSM debutează în noul sezon din Liga Campionilor, pe teren propriu, împotriva lui Krim Ljubljana.

Echipa-tip a CSM București: Glauser, Dembele, Neagu, Zaadi, Omoregie, Aune, Pintea

3,8 milioane euroeste bugetul lui CSM București

VIDEO. Galeria Rapidului, show în meciul cu CSM București

Citește și:

Simona Halep, calificare eroică în turul secund la Cincinnati! Semne de întrebare cu privire la meciul următor

Emma Răducanu - Serena Williams, meci fără istoric la Cincinnati » Reacție după prima și, probabil, singura confruntare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează