SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - ROSTOV

CSM BUCUREȘTI - ROSTOV // Întâlnire de gradul zero: Cristina Neagu se revede cu Ambros Martin: „Nu e normal ce a făcut! Nici nu mi-a dat mesaj după ce m-am accidentat”

Articol de - Publicat joi, 10 octombrie 2019 15:05

Cristina Neagu se va putea întâlni vineri, în duelul CSM București - Rostov Don, cu Ambros Martin, fostul ei antrenor, pe care nu l-a menajat deloc după ce acesta a preluat naționala Rusiei. 

  • CSM București - Rostov Don se joacă vineri, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport și TV Digi Sport!

Rostov Don e pregătită pentru al doilea sezon de Ambros Martin, fostul selecționer al României. Ibericul a plecat de la cârma naționalei „tricolore” într-un moment în care toată lumea aștepta de la el calificarea la Jocurile Olimpice. Martin a preluat însă naționala Rusiei, spre dezamăgirea fanilor români și a componentelor echipei naționale. 

„Plecarea mea de la echipa națională a României și noua provocare la naționala Rusiei sunt două povești fără legătură. Acceptând să lucrez cu echipa națională a României în toamna anului 2016, mi-am urmărit obiectivul de lungă durată, să conduc echipa la Jocurile Olimpice. Totuși, la un moment dat am simțit că nu avansăm și echipa nu devine mai puternică. Am fost sincer și i-am spus acest lucru președintelui federației în ianuarie”, a declarat Ambros Martin pentru Handbal Fest, în Rusia.  

Cristina Neagu, căpitanul României, a fost foarte dezamăgită de atitudinea antrenorului Ambros Martin. Într-un interviu pentru TV DigiSport, liderul CSM București și-a arătat indignarea. „El mereu spunea că obiectivul principal este Tokyo, că-și dorește mult să meargă la Olimpiadă pentru că n-a avut această șansă nici ca jucător. 

Să lași echipa națională cu un an înainte de Olimpiadă mie chiar nu mi se pare normal şi nu e fair-play din partea lui. Nu am apucat să vorbesc şi nu o să fac lucrul ăsta printr-un mesaj. Dar când ne întâlnim, probabil o să-i spun şi lui că sunt foarte dezamăgită de decizia pe care a luat-o”, a spus Neagu. Interul stânga s-a arătat surprinsă și de declarațiile ibericului.

„Aşa cum am fost noi, am luptat şi am încercat să facem performanţă. Eu chiar m-am accidentat cumva pentru ca echipa naţională să joace o semifinală. Şi nici măcar nu am primit un mesaj din partea lui să mă întrebe de sănătate. Lăsând astea la o parte, să ştiți că toate fetele au fost dezamăgite”, a subliniat Neagu.

6 jucătoarede la Rostov Don au jucat în trecut în campionartul României: Lois Abbingh și Ksenia Makeeva (la HCM Baia Mare), Mayssa Pessoa și Ana Paula Rodrigues (la CSM București), Regina Șimkute-Kalinicenko și Iulia Managarova (la OltchimOltchim).

Precedentele dispute CSM-Rostov 

31.03.16: CSM Bucuresti-Rostov Don 26-25  
09.04.16: Rostov Don-CSM Bucuresti 28-29 
16.10.16: CSM Bucuresti-Rostov Don 24-21 
11.11.16: Rostov Don-CSM Bucuresti 20-22 
11.02.18: CSM Bucuresti-Rostov Don 22-22 
10.03.18: Rostov Don-CSM Bucuresti 25-24 
13.05.18: CSM Bucuresti-Rostov-Don 31-30  
* toate partidele au avut loc în Liga Campionilor

Vezi și: 

ESBJERG - CSM BUCUREȘTI 22-24 // VIDEO Denisa Dedu, jucătoarea primei etape în Liga Campionilor!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează