SPORTURI  »  HANDBAL  »  KRIM MERCATOR-

Cu capul sus » U Jolidon a fost învinsă la un singur gol în debutul din Liga Campionilor

Mihaela Senocico a marcat nouă goluri în poarta celor de la Krim
Mihaela Senocico a marcat nouă goluri în poarta celor de la Krim

Articol de - Publicat luni, 15 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 14 octombrie 2012 22:39

Vicecampioana României a pierdut la un singur gol în meciul de debut pe terenul unei formaţii care are în palmares două Cupe ale Campionilor.

Începuturile sînt mereu dificile. Jucătoarele de la "U" Jolidon Cluj au mers cu inima plină de bucurie la Ljubljana. Anul aceasta au reuşit un lucru pe care îl visaseră mereu, să ajungă în cea mai importantă competiţie a cluburilor europene. Din păcate, sala din Slovenia a fost cam goală. Emoţiile au fost şi ele prin buzunarele clujencelor, care au început tremurînd partida. Jucătoarele de la Krim puneau goluri după goluri pe tabelă, iar româncele ratau în cascadă. Antrenorul Gheorghe Covaciu n-avea astîmpăr, sărea, alerga, gesticula.

În minutul 7 era 6-1 pentru gazde şi se întrezărea o victorie la pas. Dar clujencele au început să lupte. Cartaş, Tivadar, Senocico, Dincă, Paraschiv, Vădineanu s-au ocupat de goluri, au strîns diferenţa cu mult curaj şi au ajuns ca la pauză să fie conduse cu două lungimi, 15-13. La acest rezultat a pus umerii, palmele, picioarele şi portăriţa Petroczi, care a apărat tot ce a putut.

Lucrurile aveau să fie şi mai frumoase în continuare. În minutul 34, "U" Jolidon Cluj şi Krim erau la egalitate, 16-16. Dar experienţa celor de la Krim avea să conteze. Au gestionat bine momentul şi au profitat de scăderile din tabăra adversă şi s-au dus cel mai mult la cinci goluri. Finalul avea să le aparţină româncelor. Au dat patru goluri consecutive, dar timpul s-a terminat, iar meciul s-a încheiat cu 28-27. Un început care dă speranţe. Pe 20 octombrie vor simţi cum e să joci acasă un meci de Liga Campionilor, adversarul e unul mult mai valoros, Györ, finalista de anul trecut.

Krim 28 (15)
Muller 9, Lazovici-Varlec 7, Bodnieva 3, Krpez 3, Zrnec 3, Vergeliuk-Strile 2, Berenguer 1

Jolidon 27 (13)
Ani-Senocico 8, Cartaş 7, Dincă 4, Vădineanu 3, Tivadar 3, Paraschiv 2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ceaiuri
ceaiuri  •  16 Octombrie 2012, 17:20

meci bun facut de fete(urmeaza sa dem in urmat meci ca merite sa joace in C.L)lipsa de experienta ,lotul totusi "scurt"(cu inca 2-3jucat bune sigur vor veni si rezultate)le-au privat de un rezultat..surpriza(penezic a lipsit dar krim era de batut)

rdanutz
rdanutz  •  15 Octombrie 2012, 17:26
Postat de sever pe 15 Octombrie 2012, 13:49

Felicitari fetelor! ...Si la mai mare!

Mihaela Senocico a marcat nouă goluri în poarta celor de la Krim Jolidon 27 (13) Ani-Senocico 8, Cartaş 7, Dincă 4, Vădineanu 3, Tivadar 3, Paraschiv 2 Deci unu a fost anulat? Haidi fetili! Bravo! Pentru inceput e destul de bine!

sever
sever  •  15 Octombrie 2012, 13:49

Felicitari fetelor! ...Si la mai mare!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează