SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Cu cine vrea să joace Gyor? Unguroaicele au ajuns la mâna băimărencelor, dar și a bucureștencelor

În tur, CSM București a pierdut 22-28 cu Gyor
În tur, CSM București a pierdut 22-28 cu Gyor

Articol de - Publicat marti, 23 februarie 2016 00:00

Cea mai bogată echipă din handbalul feminin stă la mâna băimărencelor, dar și a bucureștencelor.

CSM București-ETO Audi Gyor e un meci care nu are nici o implicație pentru campioana României. Calificată în "sferturi", CSM nu poate să urce mai sus de locul 4 în grupă.

În schimb, vicecampioana Ungariei poate pierde la București locul 2 dacă pierde, iar Vardar Skopje se impune, așa cum o arată calculele hârtiei, în Suedia!

Complexul FTC

Gyor și-ar putea face însă calcule în privința viitoarei adversare din "sferturi". Cu o zi înainte de meciul de la București, sâmbătă se va juca la Budapesta o partidă extrem de importantă, în care este implicată cealaltă echipă din România, dar și campioana Ungariei.

Ferencvaros- HCM Baia Mare e meciul care stabilește, în mare măsură, cine va termina pe locul 3 și cine pe 4, pentru că e greu de crezut că Larvik nu se va impune în Franța, la Fleury.

În aceste condiții, dacă ar dori să joace cu norvegiencele, în fața cărora nu a pierdut niciodată meciuri tur-retur, handbalistele de la Gyor ar putea pierde la București. Mai ales că, în cazul în care FTC va termina pe 3, în "sferturi" va fi o întâlnire 100% ungurească. Iar în ultimul timp, FTC le-a dat mari bătăi de cap celor de la Gyor.

Anul trecut le-a luat campionatul, iar acum le-a bătut din nou, în primul meci din campionat, la Budapesta!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
rizocel
rizocel  •  26 Februarie 2016, 19:49

nu are nuci-o logica,doar comentarii aiurea,tipic gsp

suporter_valcean
suporter_valcean  •  23 Februarie 2016, 09:08

Iar ii musca Ursescu pe cei din conducerea CSM-ului! Articolul, jenant de altfel, este un pretext pentru a le da unora in cap cu poza lui Fachinello!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează