SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

Cu gîndul la grupe » CSM București și Dinamo atacă calificarea în Cupa EHF

Sîrbul Sasa Marjanac e gata de debutul în Europa cu CSM // Foto: Alex Nicodim
Sîrbul Sasa Marjanac e gata de debutul în Europa cu CSM // Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat sambata, 10 octombrie 2015 00:00

CSM București și Dinamo joacă în acest weekend meciurile din turul doi al Cupei EHF. Dinamoviștii au o misiune mult mai ușoară.

CSM București, vicecampioana României, revelația sezonului trecut, a început excelent și acum. După 9 etape disputate în Liga Națională, echipa pregătită de Zvonko Sundovski are o singură înfrîngere și e lider. Bucureștenii vor juca duminică primul lor meci în Europa din istoria clubului. Obiectivul e unul măreț, calificarea în grupele Cupei EHF.

Adversara CSM-ului e formația austriacă Bregenz Handball, o echipă care are o istorie mult mai bogată, care a cîștigat titlul în Austria de 9 ori și de 4 ori Cupa. A jucat, în plus, în patru rînduri, în grupele Ligii Campionilor. Austriecii se tem însă de meciul de la București.

"CSM e una dintre echipele de top din România. Va fi foarte dificil să cîștigăm la București. Vom juca însă returul acasă și putem să ne calificăm în turul trei", a declarat norvegianul Espen Lie Hansen, golgeterul ligii austriece în actualul sezon.

Ambele meciuri acasă

Dinamo are o misiune mult mai ușoară. Echipa pregătită de Eliodor Voica va juca ambele meciuri cu grecii de la Diomidis Argous pe teren propriu, azi și mîine. Alb-roșiii nu au de ce să se teamă în fața unei echipe care are un singur rezultat de Doamne-ajută în Europa, finala Challenge Cup în 2012.

  • CSM București-Bregenz HB: duminică, ora 12:00, Sala Polivalentă - Digi 2
  • Dinamo București-Diomidis Argous: azi, ora 17:00, duminică, ora 15:00, Sala Dinamo - Digi 3

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close