SPORTURI  »  HANDBAL  »  MIDTJYLLAND-BUDUCNOST 18-28

Cu ochiul negru » Neagu a jucat accidentată în meciul cu Midtjylland, scor 28-18

Cristina Neagu a ajuns la 53 de goluri în actuala ediție a Ligii
Cristina Neagu a ajuns la 53 de goluri în actuala ediție a Ligii

Articol de - Publicat luni, 08 februarie 2016 00:00

Cristina Neagu s-a lovit destul de rău la unul dintre antrenamentele echipei, dar a jucat ieri în disputa cu campioana Danemarcei.

Interul stînga al naționalei României a apărut ieri pe teren, la meciul cu FC Midtjylland, cu ochiul stîng negru. Patricia Vizitiu, cea mai bună prietenă a sa, interul dreapta de la HCM Baia Mare, a povestit ce a pățit Cristina.

"La antrenament, la un joc 3 la 3, colega sa, Milena Knezevici, a împins-o. Nu a mai avut timp să pună mîinile să se protejeze și s-a lovit de un panou de pe margine. A fost și mai rău, a avut ochiul mai negru, m-am speriat cînd am văzut-o", a spus Patricia.

Cristina a trecut însă peste tot și a jucat foarte bine aseară, în Danemarca. Buducnost a rămas fără portarul Zderici, care a primit cartonașul roșu la o ieșire hazardată, dintre buturi. Nu s-a simțit însă lipsa ei.

Neagu și Katarina Bulatovici, cu cîte 7 goluri fiecare, au fost golgeterele echipei. Buducnost a trecut din nou pe primul loc în clasament și se pregătește acum de derbyul cu Gyor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează