SPORTURI  »  HANDBAL  »  ANTRENOR

Danezul Kim Rassmusen va antrena pe HCM Baia Mare. Ungureanu şi Elisei şi-au prelungit contractele

Articol de - Publicat joi, 28 mai 2015 19:52

După ce a pierdut titlul în acest sezon, slovenul Tonje Tiselj a fost dat afară de la HCM Baia Mare.

Tehnicianul care a cîştigat de două ori Liga Campionilor, cu Krim Ljubljana, va fi înlocuit pe banca tehnică a formaţiei maramureşene de danezul Kim Rassmusen (42 de ani).

Cel mai bun rezultat al tehnicianului nordic, care va ocupa în acelaşi timp şi postul de selecţioner al Poloniei, este locul 4 ocupat cu reprezentativa leşă la Campionatul Mondial din 2013, acolo unde în "optimi" a eliminat România.

Rassmusen va fi ajutat de Aurelian Roşca, tehnicianul care a cîştigat titlul mondial cu naţionala sub 18 ani a României, anul trecut, şi care a pregătit în acest sezon pe SCM Craiova.

Ungureanu şi Elisei rămîn la Baia Mare

Vicecampioana HCM Baia Mare a anunţat joi prelungirea contractelor pentru două dintre jucătoarele de bază ale formaţiei. E vorba de portarul Paula Ungureanu (35 de ani), care va mai rămîne pentru încă doi ani la Baia Mare, şi de căpitanul Valentina Elisei Ardean (33 de ani), care a semnat o nouă înţelegere, pe trei ani.

"Încă o dată am ales cu sufletul. E greu să te desparţi de cineva de care te-ai ataşat atît de mult, e greu să te desparţi de atmosfera de aici, de publicul băimărean. Am încredere în viitor", a declarat Paula Ungureanu.

Conducerea echipei maramureşene a anunţat că se va despărţi de toate jucătoarele străine, urmînd să le păstreze doar pe olandeza Abbingh, pe macedoneanca Gjorgjevska şi unguroaica Szucs. Vor pleca, în schimb, Do Nascimento, Arenhhardt, Davîdenko, Makeeva, Lobach şi Herrem. 

Va veni, în schimb, franţuzoaica Allison Pineau, cea care a mai jucat în România, un sezon, la Oltchim Rm. Vîlcea. De atunci însă, centrul naţionalei Franţei a mai trecut pe la Krim Ljubljana şi Vardar Skopje.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 Mai 2015, 23:15

Asta le duce la ..Polul Nord !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează