SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL / LIGA CAMPIONILOR FC NURNBERG-OLTCHIM RÎMNICU VÎLCEA (19:30, SPORT.RO)

De la capat

Articol de - Publicat vineri, 08 februarie 2008 00:00

Oltchim debutează azi în a doua fază a Ligii Campionilor, împotriva celor de la FC Nurnberg

Şase victorii din şase meciuri. Bilanţ incredibil pentru Oltchim după prima parte a competiţiei care adună cele mai bune formaţii ale continentului european. Dar de azi, punctele acumulate nu mai contează, se porneşte de la zero în grupa 1, unde alături de Oltchim se mai găsesc Lada Togliati din Rusia, Gyor din Ungaria şi FC Nurnberg din Germania.

Cu FC Nurnberg, elevele lui Tadici pot deschide drumul spre semifinale. "Este unul dintre cele mai importante meciuri din suita de şase, care urmează. Acum, fiecare punct contează, şi mai ales dacă e vorba de cele din deplasare", a spus tehnicianul Oltchimului. Tadici a subliniat că accidentările i-au dat bătăi de cap şi că fetele sînt foarte concentrate pentru că jucătoarele de Nurnberg au crescut la capitolul joc foarte mult faţă de 2007, cînd campioana României s-a impus în faţa elevelor lui Herbert Muller în "optimile" Cupei Cupelor. "Au mai multă încredere, după ce au reuşit să învingă de două ori pe Krim Ljubljana şi să facă egal cu Zvezda", a adăugat Gheorghe Tadici. Jucătoarele de la Oltchim abordează cu multă precauţie meciul de azi. "Va fi, fără îndoială, un meci extrem de dificil şi de disputat. Avem mare nevoie de cele două puncte puse în joc, dar nu ne va fi uşor. Eu cred că avem cincizeci la sută şanse să ne impunem", a spus Valeria Beşe.

Următorul meci pentru "galactice" se va disputa pe 15 februarie, la Vîlcea, cu rusoaicele de la Lada Togliati.

Valeria Beşe s-a luptat din greu cu apărarea nemţoaicelor în meciul din 2007 din Cupa Cupelor Foto: Gabriela Arsenie

"Important este să cîştigăm. Trebuie să le anihilăm punctele forte şi noi să ne facem jocul pe care-l ştim"
Gheorghe Tadici
"De acum încolo adversarele sînt şi mai puternice. E prematur să vorbim despre finală şi chiar despre semifinală. Luăm lucrurile treptat, toate punctele sînt importante. Ne vom bate pînă la capăt "
Valeria Beşe

Program Oltchim

Azi FC Nurnberg-Oltchim
15 februarie Oltchim-Lada Togliati
24 februarie Gyor-Oltchim
1/2 martie Lada Togliati-Oltchim
7 martie Oltchim-Nurnberg
24 martie Oltchim-Gyor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
 •  09 Februarie 2008, 14:05

recunosc, sunt cea mai mare stoarfa a handbalului romanesc !!

 •  09 Februarie 2008, 14:05

si aici au inceput javrele de brasoveni sa-si dea cu parerea despre Oltchim !! mars la tarca voastra, javre nemernice !!

 •  08 Februarie 2008, 21:19

nui adevarat ca am petrcut toata noaptea cu maerosu,fata asta nici tzatze n-are,am vrut cu bese dar al cel mic nu prea a vrut

Vezi toate comentariile (19)
Comentează